Povezane vesti

Nišlije se pojačale: Bojan Kovačević novi fudbaler Radničkog

Nišlije se pojačale: Bojan Kovačević novi fudbaler Radničkog

Kurir pre 6 minuta
Kovačević je rođen 28. aprila 1996. godine u Novom Sadu i igra na poziciji levog beka. Prethodne polusezone nosio je dres Radničkog iz Kragujevca, odakle i dolazi na "Čair". Bojan Kovačević je ponikao u Inđiji, čiji je dres prvo obukao u seniorskoj… »
Bojan Kovačević novi fudbaler Radničkog iz Niša

Bojan Kovačević novi fudbaler Radničkog iz Niša

Serbian News Media pre 1 sat
Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je danas da je Bojan Kovačević novi igrač tog kluba. Kovačević je rođen 28. aprila 1996. godine u Novom Sadu i igra na poziciji levog beka. Prethodne polusezone nosio je dres Radničkog iz Kragujevca, odakle i… »
Bojan Kovačević obukao dres Radničkog

Bojan Kovačević obukao dres Radničkog

Glas juga pre 2 sata
Kovačević je istakao da se za dolazak u Radnički odlučio zbog bogate tradicije kluba, vernih navijača i jasne vizije razvoja. „Radnički je jedan od klubova sa najbogatijom tradicijom i jasnom vizijom u srpskom fudbalu i zbog toga sam se odlučio da dođem… »
"Došao sam zbog Ivice Tončeva": Radnički predstavio novo pojačanje

"Došao sam zbog Ivice Tončeva": Radnički predstavio novo pojačanje

Večernje novosti pre 4 sati
Bojan Kovačević novi je igrač Fudbalskog kluba Radnički. Kovačević je rođen 28. aprila 1996. godine u Novom Sadu i igra na poziciji levog beka. Prethodne polusezone nosio je dres imenjaka iz Kragujevca odakle i dolazi na „Čair“. FOTO: FK Radnički Niš… »
Iz Radničkog u Radnički

Iz Radničkog u Radnički

Telegraf pre 4 sati
Bojan Kovačević novi je fudbaler Radničkog iz Niša, saopštio je danas klub sa „Čaira“. Kovačević (28), koji igra na poziciji levog beka, u Niš dolazi iz redova imenjaka iz Kragujevca, gde je proveo proteklu polusezonu. Nakon potpisivanja ugovora… »

Vesti dana »