Повезане вести
"Прву девојку имао сам у касним тридесетим": Чола шокирао признањем
Нова пре 17 сати
Здравко Чолић открива како је први пут упознао девојку у касним тридесетим, изненадивши јавност својим искреним признањем о љубави. Музичка звезда Здравко Чолић ретко говори о свом приватном животу, али је једном приликом… »
"Прву девојку сам имао крајем тридесетих": Чола важио за највећег заводника у Југи, сад шокирао признањем
Мондо пре 17 сати
Музичка звезда Здравко Чолић ретко говори о свом приватном животу, али је једном приликом направио изузетак и изненадио јавност искреним признањем. Наиме, певач је тада открио да се годинама опирао браку, као и да је своју прву… »
"Прву девојку сам имао у касним тридесетим" Здравко Чолић искрено о интими! Ево шта су све жене радиле због њега, а овако је…
Блиц пре 19 сати
Прву љубавну везу започео је са Јасном из Локица, крајем својих тридесетих година. Жене су одлазиле до његове зграде и остављале графите, што је приказано у документарцу о његовом животу. Музичка звезда Здравко Чолић не воли… »
"Прву девојку сам имао у касним тридесетим!" Чола шокирао признањем о интими: Жене су га опседале, а овако је освојио…
Курир пре 19 сати
Музичка звезда Здравко Чолић ретко говори о свом приватном животу, али је једном приликом направио изузетак и изненадио јавност искреним признањем. Наиме, певач је тада открио да се годинама опирао браку, као и да је своју прву… »
Вести дана »
Белингемова ноћ срушила Халандов сан: Енглеска режирала преокрет – судија поништавао голове, ВАР досуђен пенал!
Хот спорт пре 26 минутајош 56 повезаних
Интензивни пљускови с грмљавином у Београду, на северу Шумадије и југу Баната
РТВ пре 16 минутајош 14 повезаних