Povezane vesti
"Prvu devojku imao sam u kasnim tridesetim": Čola šokirao priznanjem
Nova pre 26 dana
Zdravko Čolić otkriva kako je prvi put upoznao devojku u kasnim tridesetim, iznenadivši javnost svojim iskrenim priznanjem o ljubavi. Muzička zvezda Zdravko Čolić retko govori o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom napravio izuzetak i iznenadio… »
"Prvu devojku sam imao krajem tridesetih": Čola važio za najvećeg zavodnika u Jugi, sad šokirao priznanjem
Mondo pre 26 dana
Muzička zvezda Zdravko Čolić retko govori o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom napravio izuzetak i iznenadio javnost iskrenim priznanjem. Naime, pevač je tada otkrio da se godinama opirao braku, kao i da je svoju prvu ozbiljnu devojku upoznao… »
"Prvu devojku sam imao u kasnim tridesetim" Zdravko Čolić iskreno o intimi! Evo šta su sve žene radile zbog njega, a ovako je…
Blic pre 26 dana
Prvu ljubavnu vezu započeo je sa Jasnom iz Lokica, krajem svojih tridesetih godina. Žene su odlazile do njegove zgrade i ostavljale grafite, što je prikazano u dokumentarcu o njegovom životu. Muzička zvezda Zdravko Čolić ne voli puno da govori o svom… »
"Prvu devojku sam imao u kasnim tridesetim!" Čola šokirao priznanjem o intimi: Žene su ga opsedale, a ovako je osvojio…
Kurir pre 26 dana
Muzička zvezda Zdravko Čolić retko govori o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom napravio izuzetak i iznenadio javnost iskrenim priznanjem. Naime, pevač je tada otkrio da se godinama opirao braku, kao i da je svoju prvu ozbiljnu devojku upoznao… »
Vesti dana »
I danas veoma toplo, posle podne mogući pljuskovi i grmljavina
Radio 021 pre 7 minutajoš 6 povezanih