Povezane vesti

Siti dobio vunderkinda

Siti dobio vunderkinda

B92 pre 18 minuta
Engleski fudbaler Džeremi Monga novi je igrač Mančester sitija, saopštio je taj klub. Monga (17) je sa Sitijem potpisao ugovor do leta 2031. godine, a u klub dolazi iz Lestera za 12 miliona evra uz dodatne bonuse, prenosi Skaj sport. "Odmah sam znao da… »
Mančester siti doveo jednog od najvećih talenata engleskog fudbala: "Privilegija je biti ovde!"

Mančester siti doveo jednog od najvećih talenata engleskog fudbala: "Privilegija je biti ovde!"

Kurir pre 6 sati
Fudbalski klub Mančester siti kompletirao je danas transfer Džeremija Monge iz Lestera. Monga, koji je u petak napunio 17 godina, potpisao je petogodišnji ugovor, a prelazi za obeštećenje od 10 miliona funti plus bonusi, saznaje Skaj sports. "Kada sam… »
Novi biser na Etihadu - Džeremi Monga izabrao Siti

Novi biser na Etihadu - Džeremi Monga izabrao Siti

RTS pre 8 sati
Engleski fudbaler Džeremi Monga potpisao je ugovor sa Mančester sitijem do leta 2031. godine, saopštio je danas taj klub. Klub iz Lestera dobiće 12 miliona evra uz dodatne bonuse za ovog 17-godišnjeg krilnog napadača, prenosi Skaj sport. "Odmah sam znao… »
Mančester siti doveo pretalentovanog tinejdžera

Mančester siti doveo pretalentovanog tinejdžera

Nova pre 8 sati
Fudbalski klub Mančester siti kompletirao je ove subote transfer Džeremija Monge iz Lestera. Monga, koji je u petak napunio 17 godina, potpisao je petogodišnji ugovor, a prelazi za obeštećenje od 10 miliona funti plus bonusi, saznaje Skaj sports. "Kada… »

Vesti dana »