Povezane vesti

"Bila sam ganuta" Milica Pavlović o Novaku Đokoviću i vezi Džejle i Jakova: "Deluje zaljubljeno"

"Bila sam ganuta" Milica Pavlović o Novaku Đokoviću i vezi Džejle i Jakova: "Deluje zaljubljeno"

Blic pre 7 sati
Ističe da joj je publika najveći pokazatelj uspeha, a pesme sa albuma pevaju od početka do kraja. Velika je obožavateljka Novaka Đokovića i inspirišu je njegove reči čak i nakon ispadanja iz Vimbldona. Pevačica Milica Pavlović vredno radi i nastupa nakon… »
"Ganula me je Novakova priča" Milica iskreno o Đokoviću, nekretninama i novoj turneji: "Razmazila sam ih"

"Ganula me je Novakova priča" Milica iskreno o Đokoviću, nekretninama i novoj turneji: "Razmazila sam ih"

Telegraf pre 7 sati
Milica Pavlović doputovala je u Beograd iz Hrvatske, gde je tokom vikenda održala uspešan nastup, a već po izlasku sa gejta na aerodromu Nikola Tesla bilo je jasno da ni putovanja ne mogu da prođu bez njenog prepoznatljivog modnog pečata. Muzička zvezda… »
Luksuz na svakom koraku! Milica Pavlović sletela u Beograd kao sa modne piste, ukrala sve poglede stajlingom

Luksuz na svakom koraku! Milica Pavlović sletela u Beograd kao sa modne piste, ukrala sve poglede stajlingom

Telegraf pre 9 sati
Milica Pavlović još jednom je pokazala zbog čega važi za jednu od najbolje obučenih pevačica na domaćoj javnoj sceni. Po sletanju na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", muzička pop zvezda je privukla poglede svih prisutnih besprekornim izdanjem koje… »

Vesti dana »