Povezane vesti
Da li opsesivni sanjari žive u 'paralelnom svetu'
BBC News pre 16 sati
Neki ljudi sanjare satima bez prestanka, razvijajući istu priču tokom više decenija, što može da izazove ogromnu psihološku patnju. Moja sanjarenja su toliko živopisna i upečatljiva da mogu da se rasplačem ili smejem naglas, kažem Kolinu Rosu, psihijatru… »
Da li opsesivni sanjari žive u 'paralelnom svetu'
Radio 021 pre 16 sati
Neki ljudi sanjare satima bez prestanka, razvijajući istu priču tokom više decenija, što može da izazove ogromnu psihološku patnju. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Serenity Strull/ BBC/ Getty Images Moja sanjarenja su toliko živopisna i… »
Da li opsesivni sanjari žive u ‘paralelnom svetu’
Južne vesti pre 16 sati
Serenity Strull/ BBC/ Getty Images Moja sanjarenja su toliko živopisna i upečatljiva da mogu da se rasplačem ili smejem naglas, kažem Kolinu Rosu, psihijatru i istraživaču iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD). Govorim mu i da mogu da uronim u maštarenja… »
Vesti dana »
uživo Eskalacija na Bliskom istoku: SAD gađale 140 meta u Iranu, Teheran gađa brodove i američke vojne baze u regionu
NIN pre 26 minutajoš 31 povezana
RHMZ: Intenzivni pljuskovi s grmljavinom u Beogradu, na severu Šumadije i jugu Banata
NIN pre 31 minutajoš 36 povezanih
Holan iskreno posle eliminacije: "Mislim da mi je ovo promenilo život"
Nova pre 26 minutajoš 41 povezana
Kako je lopta reagovala na kosu Hrvata, a nije kod gola Engleske protiv Norveške
BBC News pre 1 satjoš 101 povezana
Đurđević Stamenkovski: Zakon roditelj-negovatelj ne suspenduje nijedno postojeće pravo, naknada će rasti svakog 1. marta
RTS pre 1 minutjoš 14 povezanih