Povezane vesti

Tramp: Završio sam savršen lekarski pregled, kognitivni test položio bez greške

Tramp: Završio sam savršen lekarski pregled, kognitivni test položio bez greške

Euronews pre 12 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "upravo završio" lekarski pregled u Vojnom medicinskom centru Volter Rid i da je odlično prošao na kognitivnom testu koji je sam zatražio. "Upravo sam završio savršen lekarski pregled u Volter Ridu… »
Tramp uradio specijalni lekarski pregled! Evo kakvi su rezultati: "To radim svakih šest meseci!"

Tramp uradio specijalni lekarski pregled! Evo kakvi su rezultati: "To radim svakih šest meseci!"

Kurir pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp obavio je u utorak redovni šestomesečni lekarski pregled u Vojnom medicinskom centru Volter Rid, nakon čega je poručio da su rezultati bili odlični. Bela kuća, međutim, još nije objavila zvaničan medicinski izveštaj… »
Tramp radio kognitivni test - ovo su rezultati

Tramp radio kognitivni test - ovo su rezultati

B92 pre 14 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "upravo završio" lekarski pregled u Vojnom medicinskom centru Volter Rid i da je odlično prošao na kognitivnom testu koji je sam zatražio. "Upravo sam završio savršen lekarski pregled u Volter Ridu… »
"Odgovorio sam tačno na svako pitanje": Tramp objavio rezultat kognitivnog testa

"Odgovorio sam tačno na svako pitanje": Tramp objavio rezultat kognitivnog testa

Telegraf pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp je u poslednjoj objavi na svojoj društvenoj mreži Truth Social napisao da je "upravo završio" lekarski pregled u Vojnom medicinskom centru Volter Rid i da je odlično prošao na kognitivnom testu koji je sam zatražio… »
"To radim svakih šest meseci" Tramp: Završio sam savršen lekarski pregled, kognitivni test položio bez greške

"To radim svakih šest meseci" Tramp: Završio sam savršen lekarski pregled, kognitivni test položio bez greške

Blic pre 14 sati
Tramp je u junu napunio 80 godina Oštro je kritikovao novinarku Njujork tajmsa Megi Haberman, nazivajući njenu novu knjigu o njemu "lažnom" Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "upravo završio" lekarski pregled u Vojnom medicinskom… »
Tramp o kognitivnom testu: Tvrdi da su sva pitanja pala pred njim

Tramp o kognitivnom testu: Tvrdi da su sva pitanja pala pred njim

Politika pre 14 sati
Američki predsednik saopštio da je ponovo prošao sistematski pregled u Volter Ridu. Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je da je završio sistematski pregled u vojnoj bolnici Volter Rid i da je ponovo zatražio kognitivni test, za koji tvrdi da ga je… »
Tramp polagao tri puta: Evo šta je poručio posle lekarskog pregleda

Tramp polagao tri puta: Evo šta je poručio posle lekarskog pregleda

Večernje novosti pre 14 sati
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp objavio je da je upravo prošao lekarski pregled sa savršenim rezultatima, uključujući i kognitivnu procenu. Foto: Jose More / VWPics / Profimedia - Upravo sam imao savršen lekarski pregled u Volter Ridu, koji radim svakih šest… »

Vesti dana »