Povezane vesti
"Ošišala me je na ćelavo, ja sam njemu otkinula deo mesa" Pevačica otkrila detalje dugogodišnjeg zlostavljanja
Telegraf pre 24 dana
Pevačica Vesna Rivas, poznata po britkom jeziku i učešću u rijalitijima, otvorila je dušu jednom prilikom o najtežim trenucima u svom životu. Priznala je da je godinama bila žrtva porodičnog nasilja, te da ju je fizički maltretirao otac. Jezivi detalji o… »
"Šišao me je na ćelavo, utrčala sam u kuhinju da uzmem nož" Pevačica iznela jezive detalje nasilja koje je trpela: "Zaletela…
Blic pre 24 dana
Nasilje njenog oca kulminiralo je incidentom u kome je morao da brani majku Vesna je ispričala i o preljubi bivšeg muža sa konobaricom dok je bila trudna Pevačica bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom prilikom je iznela potresne detalje iz svog… »
"Ošišala me je na ćelavo, a ja sam njemu otkinula deo mesa..." Život joj je bio noćna mora: Pevačica otkrila detalje…
Kurir pre 24 dana
Pevačica Vesna Rivas, poznata po britkom jeziku i učešću u rijalitijima, otvorila je dušu jednom prilikom o najtežim trenucima u svom životu. Priznala je da je godinama bila žrtva porodičnog nasilja, te da ju je fizički maltretirao otac. Jezivi detalji o… »
Vesti dana »
Nafta pojeftinila nakon signala iz Vašingtona o mogućem sporazumu sa Iranom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Ukrajina sprema sastanke sa zemljama Persijskog zaliva, Zelenski pristaje na sve forme pregovora, a posebno računa na ova dva čoveka
Blic pre 2 minutajoš 1 povezana
Vučić: Nikada više Srbija neće dozvoliti nikakve „Oluje“ i pogrom srpskog naroda
Danas pre 2 satajoš 2 povezane