Povezane vesti
"Ošišala me je na ćelavo, ja sam njemu otkinula deo mesa" Pevačica otkrila detalje dugogodišnjeg zlostavljanja
Telegraf pre 22 sata
Pevačica Vesna Rivas, poznata po britkom jeziku i učešću u rijalitijima, otvorila je dušu jednom prilikom o najtežim trenucima u svom životu. Priznala je da je godinama bila žrtva porodičnog nasilja, te da ju je fizički maltretirao otac. Jezivi detalji o… »
"Šišao me je na ćelavo, utrčala sam u kuhinju da uzmem nož" Pevačica iznela jezive detalje nasilja koje je trpela: "Zaletela…
Blic pre 23 sata
Nasilje njenog oca kulminiralo je incidentom u kome je morao da brani majku Vesna je ispričala i o preljubi bivšeg muža sa konobaricom dok je bila trudna Pevačica bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom prilikom je iznela potresne detalje iz svog… »
"Ošišala me je na ćelavo, a ja sam njemu otkinula deo mesa..." Život joj je bio noćna mora: Pevačica otkrila detalje…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Vesna Rivas, poznata po britkom jeziku i učešću u rijalitijima, otvorila je dušu jednom prilikom o najtežim trenucima u svom životu. Priznala je da je godinama bila žrtva porodičnog nasilja, te da ju je fizički maltretirao otac. Jezivi detalji o… »
Vesti dana »
Minibus sleteo sa puta kod Risna: Jedna osoba poginula, 16 povređenih
Radio 021 pre 7 minutajoš 45 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 13. jul: Sutra promenljivo oblačno
Serbian News Media pre 5 satijoš 47 povezanih
(Foto) Vučić iz Loznice: Pred građanima odlučujući izbori i odluka - hoće li Srbija u budućnost ili prošlost
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih