Povezane vesti
"Ošišala me je na ćelavo, ja sam njemu otkinula deo mesa" Pevačica otkrila detalje dugogodišnjeg zlostavljanja
Telegraf 11.07.2026
Pevačica Vesna Rivas, poznata po britkom jeziku i učešću u rijalitijima, otvorila je dušu jednom prilikom o najtežim trenucima u svom životu. Priznala je da je godinama bila žrtva porodičnog nasilja, te da ju je fizički maltretirao otac. Jezivi detalji o… »
"Šišao me je na ćelavo, utrčala sam u kuhinju da uzmem nož" Pevačica iznela jezive detalje nasilja koje je trpela: "Zaletela…
Blic 11.07.2026
Nasilje njenog oca kulminiralo je incidentom u kome je morao da brani majku Vesna je ispričala i o preljubi bivšeg muža sa konobaricom dok je bila trudna Pevačica bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom prilikom je iznela potresne detalje iz svog… »
"Ošišala me je na ćelavo, a ja sam njemu otkinula deo mesa..." Život joj je bio noćna mora: Pevačica otkrila detalje…
Kurir 11.07.2026
Pevačica Vesna Rivas, poznata po britkom jeziku i učešću u rijalitijima, otvorila je dušu jednom prilikom o najtežim trenucima u svom životu. Priznala je da je godinama bila žrtva porodičnog nasilja, te da ju je fizički maltretirao otac. Jezivi detalji o… »
Vesti dana »
Dušan Tadić doživeo brodolom u Norveškoj: Bode Glimt uložio samo 1,4 miliona i ušao u Ligu šampiona
Mondo pre 58 minutajoš 31 povezana
SAD ne planiraju nove napade na Iran i preusmeravaju fokus na ekonomski pritisak
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 47 povezanih