Povezane vesti
Džejeva ćerka slavi drugi rođendan naslednici! Marija Ramadanovski u zagrljaju muža, a kad vidite tortu i malu Miju…
Blic 11.07.2026
Emotivne fotografije oduševile su mnoge pratioce koji su uputili brojne čestitke. Marija se udala 2023. za Stefana Davidovića, a Mia se rodila u julu 2024. godine. Ćerka legendarnog Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, podelila je na svom Instagram… »
Džejeva naslednica slavi ćerki rođendan: Marija u zagrljaju muža, kad vidite tortu i malu Miju istopićete se
Telegraf 11.07.2026
Ćerka legendarnog Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, podelila je na svom Instagram profilu prelepe trenutke sa porodičnog slavlja povodom rođendana svoje naslednice Mije. Džejeva naslednica je pozirala u zagrljaju supruga a u krilu su držali… »
Vesti dana »
"Gastoz me je zvao i pretio mi, ali ne plašim se" Mali Velja bacio oko na Anđelu, ništa mu neće stati na put ka njoj!
Kurir pre 3 minutajoš 8 povezanih
Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Pazar–Raška
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana
"Bila sam sa oženjenim biznismenom" Maloletna Jovana šokirala priznanjem, a Janjuš bacio oko na cimerku
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana
"Volim i muškarce i žene" Novi učesnik Elite 10 iznenadio priznanjem, a Lepi Mića surovo o cimerima: "Bebi Dol ispada za 15 dana"
Blic pre 23 minutajoš 2 povezane