Povezane vesti
Peter Mađar prelomio! Više ništa neće biti isto, ovaj potez će uzdrmati čitavu Mađarsku
Večernje novosti pre 7 sati
PREMIJER Mađarske Peter Mađar podržao je uvođenje direktnog izbora predsednika države i poručio da građani treba da odluče ko će biti na čelu zemlje, umesto da šefa države bira parlament. foto: Balint Szentgallay/NurPhoto / Shutterstock Editorial /… »
Mađarski premijer podržao direktan izbor predsednika: Neka narod odluči
Insajder pre 13 sati
Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je da podržava direktan izbor predsednika države. Mađarski premijer Peter Mađar, foto: Tanjug/ Robert Hegedus/ MTI via AP Odgovarajući na pitanje tokom Reddit sesije "Ask Me Anything" da li smatra da predsednika… »
Politika pre 14 sati
Naveo je i da će radna mesta u ministarstvima biti popunjavana putem javnih konkursa. BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je da podržava direktan izbor predsednika države. Odgovarajući na pitanje tokom Redit sesije „Ask Me Anything” da li… »
Politička bomba iz Budimpešte! Mađar hoće direktan izbor predsednika
Večernje novosti pre 15 sati
MAĐARSKI premijer Peter Mađar izjavio je da podržava direktan izbor predsednika države. Odgovarajući na pitanje tokom Reddit sesije "Ask Me Anything" da li smatra da predsednika treba da bira parlament ili građani, Mađar je odgovorio da je odluka na… »
Blic pre 22 sata
Mađar je dodao da vlada ne planira da oduzima pravo glasa Mađarima koji žive u inostranstvu Najavio je i da vlada radi na smanjenju PDV-a na lekove, voće, povrće i drugu zdravu hranu Mađarski premijer Peter Mađar izjavio je da podržava direktan izbor… »