Povezane vesti
Drago mi je što Obradović završava karijeru upravo u Panatinaikosu: Čuveni trener govorio o evropskoj legendi!
Hot sport pre 4 sati
Obradović ima novu šansu i novi ozbiljan projekat da napadne desetu titulu! Legendarni američki trener Rik Pitino govorio je za „SKWEEK“ o povratku Željka Obradovića u Panatinaikos, ističući da je srpski stručnjak svojim rezultatima, odnosom prema… »
Pitino o povratku trenera svih trenera: "Veoma sam uzbuđen"
B92 pre 10 sati
Legendarni američki trener Rik Pitino prokomentarisao je povratak Željko Obradović na klupu Panatinaikosa i nije krio zadovoljstvo zbog takvog raspleta. Pitino, koji je i sam sedeo na klupi "zelenih", smatra da je ovo idealan način da najtrofejniji… »
Amerikanac nahvalio Žoca, pričao o Obradovićevom povratku u Panatinaikos, pa rekao: "Nije sve u budžetu"
Telegraf pre 10 sati
Najveća bomba Evrolige dosad je dolazak Željka Obradoviča u Panatinaikos. Žoc se posle 14 godina vratio u Atinu i euforija je ponovo među "zelenima" na nivou. Američki stručnjak Rik Pitino, poznat po bogatoj karijeri na koledžu, kasnije je predvodio… »
Pitino o dolasku Željka u PAO: Nije sve u budžetu
Sport klub pre 10 sati
Američki stručnjak Rik Pitino, poznat po bogatoj trenerskoj karijeri na koledžu, tome što je predvodio Boston u NBA, ali i po angažmanu u Panatinaikosu, osvrnuo se na dolazak Željka Obradovića na klupu atinskog giganta. „Veoma sam uzbuđen zbog… »
Vesti dana »
Detalji nesreće kod Kotora: Stradala devojka (21), dete (10) posle reanimacije poslato u Podgoricu, devetoro putnika ima teške povrede
Nova pre 34 minutajoš 50 povezanih
Šabić: Defetisti nikada ništa nisu uradili, ako ne uspemo ostavka je uvek rešenje
Radio 021 pre 4 satijoš 25 povezanih