Povezane vesti
Drago mi je što Obradović završava karijeru upravo u Panatinaikosu: Čuveni trener govorio o evropskoj legendi!
Hot sport 12.07.2026
Obradović ima novu šansu i novi ozbiljan projekat da napadne desetu titulu! Legendarni američki trener Rik Pitino govorio je za „SKWEEK“ o povratku Željka Obradovića u Panatinaikos, ističući da je srpski stručnjak svojim rezultatima, odnosom prema… »
Pitino o povratku trenera svih trenera: "Veoma sam uzbuđen"
B92 12.07.2026
Legendarni američki trener Rik Pitino prokomentarisao je povratak Željko Obradović na klupu Panatinaikosa i nije krio zadovoljstvo zbog takvog raspleta. Pitino, koji je i sam sedeo na klupi "zelenih", smatra da je ovo idealan način da najtrofejniji… »
Amerikanac nahvalio Žoca, pričao o Obradovićevom povratku u Panatinaikos, pa rekao: "Nije sve u budžetu"
Telegraf 12.07.2026
Najveća bomba Evrolige dosad je dolazak Željka Obradoviča u Panatinaikos. Žoc se posle 14 godina vratio u Atinu i euforija je ponovo među "zelenima" na nivou. Američki stručnjak Rik Pitino, poznat po bogatoj karijeri na koledžu, kasnije je predvodio… »
Pitino o dolasku Željka u PAO: Nije sve u budžetu
Sport klub 12.07.2026
Američki stručnjak Rik Pitino, poznat po bogatoj trenerskoj karijeri na koledžu, tome što je predvodio Boston u NBA, ali i po angažmanu u Panatinaikosu, osvrnuo se na dolazak Željka Obradovića na klupu atinskog giganta. „Veoma sam uzbuđen zbog… »
Vesti dana »
Odlučeno, Tramp i Si produžili primirje i pre početka samita! Nastavlja se pauza u trgovinskom ratu, Peking predložio "veći" sporazum, ali tek slede teške teme
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih
Dva tužilaštva uključena u slučaj gradilišta u Vojvode Vlahovića: proverava se dokumentacija i postupanje investitora
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 43 povezane
NIS zatražio novu posebnu licencu od američkog Ministarstva finansija
Nova pre 50 minutajoš 18 povezanih
Sudija naložio Beloj kući da vrati pristup medijima koje je Tramp zabranio
Cenzolovka pre 1 satjoš 17 povezanih