Povezane vesti

'Majka me je godinama maltretirala i ubeđivala da imam smrtonosnu bolest'

Radio 021 pre 5 sati
Nina Blom je kao devojčica godinama bila podvrgnuta nepotrebnim testovima i lečenjima, jer je njena majka ubedila lekare da je ozbiljno bolesna. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Courtesy of Nina Blom Nina kad je imala sedam godina Dok je… »
‘Majka me je godinama maltretirala i ubeđivala da imam smrtonosnu bolest’

Južne vesti pre 5 sati
Courtesy of Nina Blom Nina kad je imala sedam godina Dok je odrastala u Holandiji tokom 1970-ih i 1980-ih, Nina Blom je izgledala kao sasvim obična devojčica. Volela je muziku, pevanje i ples, a radosno se seća kako se sa sestrom igrala na tavanu… »

BBC News pre 5 sati
Nina Blom je kao devojčica godinama bila podvrgnuta nepotrebnim testovima i lečenjima, jer je njena majka ubedila lekare da je ozbiljno bolesna. Dok je odrastala u Holandiji tokom 1970-ih i 1980-ih, Nina Blom je izgledala kao sasvim obična devojčica… »

Danas pre 5 sati
Dok je odrastala u Holandiji tokom 1970-ih i 1980-ih, Nina Blom je izgledala kao sasvim obična devojčica. Volela je muziku, pevanje i ples, a radosno se seća kako se sa sestrom igrala na tavanu porodične kuće. Međutim, takvi srećni trenuci bili su retki… »

Vesti dana »