Povezane vesti
'Majka me je godinama maltretirala i ubeđivala da imam smrtonosnu bolest'
Radio 021 pre 20 dana
Nina Blom je kao devojčica godinama bila podvrgnuta nepotrebnim testovima i lečenjima, jer je njena majka ubedila lekare da je ozbiljno bolesna. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Courtesy of Nina Blom Nina kad je imala sedam godina Dok je… »
‘Majka me je godinama maltretirala i ubeđivala da imam smrtonosnu bolest’
Južne vesti pre 20 dana
Courtesy of Nina Blom Nina kad je imala sedam godina Dok je odrastala u Holandiji tokom 1970-ih i 1980-ih, Nina Blom je izgledala kao sasvim obična devojčica. Volela je muziku, pevanje i ples, a radosno se seća kako se sa sestrom igrala na tavanu… »
'Majka me je godinama maltretirala i ubeđivala da imam smrtonosnu bolest'
BBC News pre 20 dana
Nina Blom je kao devojčica godinama bila podvrgnuta nepotrebnim testovima i lečenjima, jer je njena majka ubedila lekare da je ozbiljno bolesna. Dok je odrastala u Holandiji tokom 1970-ih i 1980-ih, Nina Blom je izgledala kao sasvim obična devojčica… »
‘Majka me je godinama maltretirala i ubeđivala da imam smrtonosnu bolest’
Danas pre 20 dana
Dok je odrastala u Holandiji tokom 1970-ih i 1980-ih, Nina Blom je izgledala kao sasvim obična devojčica. Volela je muziku, pevanje i ples, a radosno se seća kako se sa sestrom igrala na tavanu porodične kuće. Međutim, takvi srećni trenuci bili su retki… »
Vesti dana »
Dejna Vajt oduševljen Beogradom: UFC se vraća u Srbiju, Medić na putu ka statusu velike zvezde!
Hot sport pre 5 satijoš 87 povezanih
Tragedija na Bežanijskoj kosi: Sumnja se da je muškarac usmrtio sestru, pa izvršio samoubistvo
IndeksOnline pre 8 satijoš 24 povezane
Gori stambeni objekat u Čačku! Vatra guta krovnu konstrukciju: Vatrogasci hitno izleteli na teren, dramatične scene u centru grada (video)
Kurir pre 5 satijoš 32 povezane
U 16h najtoplije u Somboru - 38 stepeni, najsvežije na Kopaoniku - 21 stepen
Insajder pre 11 satijoš 36 povezanih