Povezane vesti

"Priča se da me izdržava" Ovo je istina o predbračnom ugovoru Verice i Veljka: "Njima treba da ostane kuća"

"Priča se da me izdržava" Ovo je istina o predbračnom ugovoru Verice i Veljka: "Njima treba da ostane kuća"

Telegraf pre 15 sati
Modna kreatorka Verica Rakočević (78) i muzičar Veljko Kuzmančević (43) u braku su od 2013. godine. Iako su nailazili na kritike javnosti zbog velike razlike u godinama, par je svojim primerom pokazao da su sve prepreke i razlike premostive kada postoji… »
"Priča se da me izdržava": Isplivali detalji predbračnog ugovora Verice Rakočević i 35 godina mlađeg Veljka

"Priča se da me izdržava": Isplivali detalji predbračnog ugovora Verice Rakočević i 35 godina mlađeg Veljka

Mondo pre 24 sata
Modna kreatorka Verica Rakočević (78) i muzičar Veljko Kuzmančević (43) u braku su od 2013. godine. Poznati par je pre venčanja potpisao predbračni ugovor, o čemu je muzičar otvoreno govorio u javnosti. "Priča se da mene Verica izdržava, da će da mi… »
"Priča se da me izdržava" Isplivala istina o predbračnom ugovoru Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića: "Njima treba da…

"Priča se da me izdržava" Isplivala istina o predbračnom ugovoru Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića: "Njima treba da…

Blic pre 1 dan
Veljko je javno naglasio da ga Verica ne izdržava i da je ugovor jasno definisao šta kome pripada. Istakao je da Veričina imovina treba da pripadne njenoj deci, a ono što su njegovi roditelji stekli njemu. Modna kreatorka Verica Rakočević (78) i muzičar… »

Vesti dana »