Povezane vesti
Poslao Srbiju kući sa Evrobasketa, sada potpisao za Barselonu: Evroliga jača za još jednog sjajnog košarkaša!
Hot sport pre 22 dana
Biće zanimljivo videti koliko može u Blaugrani! Košarkaški klub Barselona ozvaničio je dolazak finskog reprezentativca Olivijea Nkamhoue, koji je sa katalonskim velikanom potpisao ugovor do 30. juna 2028. godine. Dvadesetšestogodišnji krilni centar visok… »
Barselona potvrdila prvo pojačanje - stigao finski reprezentativac Olivije Nkamua
RTS pre 22 dana
Košarkaški klub Barselona i zvanično je predstavio prvo pojačanje za novu sezonu, finskog krilnog centra Olivijea Nkamuu. On u redove katalonskog giganta stiže iz italijanskog Varezea, a potpisao je ugovor do 30. juna 2028. godine. U trenutku dok je još… »
STIŽE "DŽELAT" SRBIJE: Finac potpisao za evroligaškog velikana
Večernje novosti pre 22 dana
Finski košarkaš Olivije Nkamu novi je igrač Barselone, saopštio je danas španski klub. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Nkamu (26) je sa Barselonom potpisao ugovor do 30. juna 2028. godoine. "Srećan sam što sam ovde. Dolazim u klub sa bogatom istorijom… »
Vesti dana »
Pretukli mladića, pa ga jurili i vandalizovali mu vozilo: Jezivo nasilje kod Niša, uhapšena trojica muškaraca
Mondo pre 3 minutajoš 31 povezana
Skupština Srbije o akciji Oluja: Očuvati sećanja na stradale i rešavati otvorena pitanje izbeglih
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Ovako izgleda obnovljena kuća Vučića u Čipuljiću Predsednik Srbije obišao kraj odakle mu potiče porodica: "Prisetio sam se detinjstva, bezbrižnih dana" (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 33 povezane
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 82 povezane