Povezane vesti

Rekonstrukcija ukrajinske vlade: Zelenski traži novog premijera, u opticaju četiri kandidata

Rekonstrukcija ukrajinske vlade: Zelenski traži novog premijera, u opticaju četiri kandidata

Euronews pre 3 sata
Direktor kompanija Naftogasa i Ukrnafte Serhij Korecki, ukrajinski ministar energetike Denis Šmihalj, ministar odbrane Mihajlo Fedorov i gradonačelnik Harkova Ihor Terehov nalaze se u opticaju za mesto premijera Ukrajine, javlja danas Ukrajinska pravda… »
Ko je Julija Sviridenko, premijerka Ukrajine, koja je danas podnela ostavku nakon što je Zelenski najavio da menja političku…

Ko je Julija Sviridenko, premijerka Ukrajine, koja je danas podnela ostavku nakon što je Zelenski najavio da menja političku…

Danas pre 4 sati
Kao i pre tačno godinu dana ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski najavio je danas promene u vladi Ukrajine. On je prošle godine smenio premijera Denisa Šmigalja i umesto njega postavio tadašnju potpredsednica Vlade i ministarku za privredni razvoj i… »
Ukrajinska premijerka podnela ostavku: Raspad sistema u Kijevu, Zelenski već odredio njenog naslednika?

Ukrajinska premijerka podnela ostavku: Raspad sistema u Kijevu, Zelenski već odredio njenog naslednika?

Večernje novosti pre 3 sata
DIREKTOR kompanija Naftogasa i Ukrnafte Serhij Korecki, ukrajinski ministar energetike Denis Šmihalj, ministar odbrane Mihajlo Fedorov i gradonačelnik Harkova Ihor Terehov nalaze se u opticaju za mesto premijera Ukrajine, javlja danas Ukrajinska pravda… »
Politički potres u Ukrajini: Zelenski smenjuje premijerku

Politički potres u Ukrajini: Zelenski smenjuje premijerku

Danas pre 7 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je predložio zamenu premijerke Julije Sviridenko. „Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, doslednom i efikasnom radu na mestu premijerke, na godinama plodonosne službe u timu Ukrajine, i ponudio… »
Zelenski predložio smenu premijerke i najavio promene u bezbednosnim službama

Zelenski predložio smenu premijerke i najavio promene u bezbednosnim službama

N1 Info pre 7 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je predložio smenu premijerke Julije Sviridenko, ali je najvio i da će doći do na čelnim mestima bezbednosnih službi. "Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, postojanom i efikasnom premijerskom radu… »
Zelenski predložio smenu ukrajinske premijerke Julije Sviridenko

Insajder pre 7 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je predložio smenu premijerke te zemlje Julije Sviridenko. Foto: Tanjug/ AP Photo/ Hussein Malla "Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, doslednom i efikasnom radu na mestu premijerke, kao i na… »
Politički potres u Ukrajini: Zelenski predložio smenu premijerke Julije Sviridenko

Politički potres u Ukrajini: Zelenski predložio smenu premijerke Julije Sviridenko

Blic pre 8 sati
Posebno su naglašeni sporazumi o licencama za proizvodnju sistema "patriot" i bilateralna bezbednosna saradnja koja treba da donese koristi Ukrajini i njenim partnerima Zelenski je istakao potrebu za jasnim napretkom Ukrajine ka članstvu u Evropskoj… »

NIN pre 8 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je predložio smenu premijerke te zemlje Julije Sviridenko. "Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, doslednom i efikasnom radu na mestu premijerke, kao i na godinama njenog produktivnog rada u timu… »

Politika pre 8 sati
Dodao je da joj je ponudio priliku da vodi novu i važnu oblast. KIJEV- Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je predložio smenu premijerke te zemlje Julije Sviridenko, prenosi Tanjug. „Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, doslednom… »
Zbog "patriota" i Amerike pada vlada u Kijevu? Zelenski obrazložio smenu premijerke

Zbog "patriota" i Amerike pada vlada u Kijevu? Zelenski obrazložio smenu premijerke

Večernje novosti pre 8 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je predložio smenu premijerke te zemlje Julije Sviridenko. Foto: AP - Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, doslednom i efikasnom radu na mestu premijerke, kao i na godinama njenog produktivnog… »

Vesti dana »