Povezane vesti
Rekonstrukcija ukrajinske vlade: Zelenski traži novog premijera, u opticaju četiri kandidata
Euronews pre 3 sata
Direktor kompanija Naftogasa i Ukrnafte Serhij Korecki, ukrajinski ministar energetike Denis Šmihalj, ministar odbrane Mihajlo Fedorov i gradonačelnik Harkova Ihor Terehov nalaze se u opticaju za mesto premijera Ukrajine, javlja danas Ukrajinska pravda… »
Ko je Julija Sviridenko, premijerka Ukrajine, koja je danas podnela ostavku nakon što je Zelenski najavio da menja političku…
Danas pre 4 sati
Kao i pre tačno godinu dana ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski najavio je danas promene u vladi Ukrajine. On je prošle godine smenio premijera Denisa Šmigalja i umesto njega postavio tadašnju potpredsednica Vlade i ministarku za privredni razvoj i… »
Ukrajinska premijerka podnela ostavku: Raspad sistema u Kijevu, Zelenski već odredio njenog naslednika?
Večernje novosti pre 3 sata
DIREKTOR kompanija Naftogasa i Ukrnafte Serhij Korecki, ukrajinski ministar energetike Denis Šmihalj, ministar odbrane Mihajlo Fedorov i gradonačelnik Harkova Ihor Terehov nalaze se u opticaju za mesto premijera Ukrajine, javlja danas Ukrajinska pravda… »
Politički potres u Ukrajini: Zelenski smenjuje premijerku
Danas pre 7 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je predložio zamenu premijerke Julije Sviridenko. „Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, doslednom i efikasnom radu na mestu premijerke, na godinama plodonosne službe u timu Ukrajine, i ponudio… »
Zelenski predložio smenu premijerke i najavio promene u bezbednosnim službama
N1 Info pre 7 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je predložio smenu premijerke Julije Sviridenko, ali je najvio i da će doći do na čelnim mestima bezbednosnih službi. "Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, postojanom i efikasnom premijerskom radu… »
Zelenski predložio smenu ukrajinske premijerke Julije Sviridenko
Insajder pre 7 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je predložio smenu premijerke te zemlje Julije Sviridenko. Foto: Tanjug/ AP Photo/ Hussein Malla "Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, doslednom i efikasnom radu na mestu premijerke, kao i na… »
Politički potres u Ukrajini: Zelenski predložio smenu premijerke Julije Sviridenko
Blic pre 8 sati
Posebno su naglašeni sporazumi o licencama za proizvodnju sistema "patriot" i bilateralna bezbednosna saradnja koja treba da donese koristi Ukrajini i njenim partnerima Zelenski je istakao potrebu za jasnim napretkom Ukrajine ka članstvu u Evropskoj… »
NIN pre 8 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je predložio smenu premijerke te zemlje Julije Sviridenko. "Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, doslednom i efikasnom radu na mestu premijerke, kao i na godinama njenog produktivnog rada u timu… »
Politika pre 8 sati
Dodao je da joj je ponudio priliku da vodi novu i važnu oblast. KIJEV- Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je predložio smenu premijerke te zemlje Julije Sviridenko, prenosi Tanjug. „Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, doslednom… »
Zbog "patriota" i Amerike pada vlada u Kijevu? Zelenski obrazložio smenu premijerke
Večernje novosti pre 8 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je predložio smenu premijerke te zemlje Julije Sviridenko. Foto: AP - Zahvalan sam Juliji na njenom jasnom, doslednom i efikasnom radu na mestu premijerke, kao i na godinama njenog produktivnog… »
Vesti dana »
Doktor iz Risna: Svi povređeni u nesreći na putu Kotor-Nikšić su državljani Srbije
N1 Info pre 40 minutajoš 58 povezanih