Povezane vesti

"Niko mi osim Viki nije čestitao": Desingerica razočaran kolegama iz "Pinkovih zvezda", iznenadio priznanjem o JK

"Niko mi osim Viki nije čestitao": Desingerica razočaran kolegama iz "Pinkovih zvezda", iznenadio priznanjem o JK

Mondo pre 13 sati
Nakon što je njegov kandidat Stefan Cekićpobedio u "Pinkovim zvezdama", Dragomir Despić Desingerica otputovao je u Crnu Goru. Na primorju ima brojne zakazane nastupe, a, kako je rekao u emisiji "Premijera - Vikend specijal" očekuje uspešnu sezonu. - Jako… »
"Samo mi je Viki čestitala pobedu": Desingerica priznaje da je razočaran u kolege, pa spomenuo Karleušu

"Samo mi je Viki čestitala pobedu": Desingerica priznaje da je razočaran u kolege, pa spomenuo Karleušu

Telegraf pre 13 sati
Još jedna sezona Pinkovih zvezda završena je ovog juna, a Dragomir Despić Desingerica, je sumirao utiske u žiriranju. Naime, nakon što je njegov kandidat Stefan Cekić pobedio u popularnom takmičenju, reper je otputovao u Crnu Goru. On na primorju ima… »
"Niko mi sem Viki nije čestitao pobedu, razočaran sam" Desingerica o žiriju Pinkovih zvezda, supruzi Neveni, a ovo je rekao za…

"Niko mi sem Viki nije čestitao pobedu, razočaran sam" Desingerica o žiriju Pinkovih zvezda, supruzi Neveni, a ovo je rekao za…

Kurir pre 15 sati
Dragomir Despić Desingerica, nakon što je njegov kandidat Stefan Cekić pobedio u "Pinkovim zvezdama", otputovao je u Crnu Goru. On na primorju ima brojne zakazane nastupe, a, kako je rekao u emisiji "Premijera - Vikend specijal" očekuje uspešnu sezonu. -… »
"Niko mi nije čestitao sem Viki, bio sam razočaran" Desingerica progovorio o pobedi svog kandidata u "Pinkovim zvezdama", pa…

"Niko mi nije čestitao sem Viki, bio sam razočaran" Desingerica progovorio o pobedi svog kandidata u "Pinkovim zvezdama", pa…

Blic pre 14 sati
U takmičenju 'Pinkove zvezde' samo mu je Viki čestitala na pobedi kandidata Stefana Cekića, što ga je razočaralo. Poklonio je Stefanu pesmu verujući da će mu to pomoći u daljoj karijeri. Popularni reper Dragomir Despić Desingerica uključio se uživo iz… »

Vesti dana »