Povezane vesti
Kiju Kockar bivši muž prevario sa drugom ženom pred celom nacijom Otvoreno je posle pričala o preljubama: "Sa muškarcem je…
Blic pre 1 dan
Kija je otkrila da nije prvi put prevarena u emotivnim odnosima i nagovestila da je doživela prevaru sa partnerom istog pola. Kija je javno isprozivala Anabelu Atijas zbog slabog poseta na nastupu u Zrenjaninu, dodatno podgrevajući njihov stari sukob iz… »
"Smetale su mi priče da je Milan homoseksualac": Rada progovorila o Stankoviću, pa otkrila da li je varao
Telegraf pre 14 sati
Rada Manojlović ne libi se da priča o svom bivšem dečku Milanu Stankoviću, s kojim je i godinama nakon raskida ostala u dobrim odnosima. Ipak, iako su u konstantnoj komunikaciji, pevačici je zabranjeno da priča o njegovom privatnom životu, ali se često… »
"Smetale su mi priče da je Milan gej" Rada Manojlović dugo ćutala o glasinama koje su pratile njenu vezu: "Raskid je bio…
Blic pre 16 sati
Posle raskida, Rada i Milan su ostali prijatelji Rada je otkrila da je razlog za raskid bio taj što se zaljubila u drugog muškarca Rada Manojlović i Milan Stanković važili su za omiljeni mladi estradni par svojevremeno, a godinama nakon raskida, njihov… »
Rada Manojlović o navodima da Milan Stanković voli muškarce: Te priče su me pogađale, a znam i kako se on osećao...
Kurir pre 16 sati
Rada Manojlović nikada se nije libila da govori o bivšem partneru Milanu Stanković sa kojim već godinama nije u romansi, ali su ostali u dobrim i prijateljskim odnosima. Iako se pevač već duže vreme ne pojavljuje u medijima, ali ni na koncertima, njegova… »
Prevario je pred celom nacijom, a Kija sad otvorila stare rane! Posle svega priznala: "Sa muškarcem je mnogo gore"
Kurir pre 21 sat
Nekadašnja pobednica rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar, ponovo je privukla veliku pažnju javnosti nakon što je na društvenim mrežama iznela šokantnu ispovest o neverstvu, izazvavši brojne reakcije. Iako je od razvoda sa pevačem Slobom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu tropskih temperatura
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 32 povezane
Đilas: Ne kritikujemo ljude, već odluku koja ostavlja Vučiću kontrolu nad REM-om
Beta pre 20 minutajoš 21 povezana