Povezane vesti
Devojka bake PraseTa upoznala glumicu koju Srbija obožava. Završila u suzama nakon susreta na letovanju: "Danas je moje dete…
Blic pre 6 sati
Milena Stamenković, devojka Bake Praseta, podelila je na društvenim mrežama fotografiju sa letovanja na kojoj je upoznala poznatu tursku glumicu Merjem Uzerli. Baka Prase je ponovo izazvao polemike javno govoreći o svom bogatstvu, odgovarajući na… »
Devojka Bake PraseTa plakala tokom susreta sa Hurem: "Kad sam je ugledala, nisam mogla da zaustavim suze"
Mondo pre 5 sati
Milena Stamenković, devojka našeg poznatog jutjubera Bogdana Ilića - Bake Praseta, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima redovno deli trenutke iz privatnog života i putovanja. Ovoga puta, influenserka je objavila fotografiju sa… »
Devojka Bake Praseta ostvarila san: Van sebe od sreće zbog susreta sa slavnom Hurem. "Danas je moje dete..."
Telegraf pre 7 sati
Milena Stamenković, devojka jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde sa pratiocima redovno deli trenutke iz privatnog života i putovanja. Ovoga puta influenserka je objavila fotografiju sa letovanja… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula, 16 povređeno u udesu kod Kotora - svi putnici državljani Srbije
Insajder pre 1 satjoš 59 povezanih
Ova lepotica sa Balkana je ljubila Sinera posle finala Vimbldona, Šumaher je njen bivši dečko
Telegraf pre 1 satjoš 45 povezanih