Povezane vesti

"Nikad sebi neću oprostiti što sam je pustio": Filip Car o odnosu sa Anđelom Đuričić i Gastozu: "Ona je prelepa i prezgodna…

"Nikad sebi neću oprostiti što sam je pustio": Filip Car o odnosu sa Anđelom Đuričić i Gastozu: "Ona je prelepa i prezgodna…

Blic pre 4 sati
Pohvalio je Anđelu kao ispravnu i vrednu devojku. Car je jasno rekao da Anđela i Gastoz nisu zajedno i da se ne meša u njen ljubavni život. Bivši rijaliti učesnik Filip Car progovorio je o svom intrigantnom odnosu sa Anđelom Đuričić, ističući da se njih… »
Filip Car prvi put o odnosu sa Anđelom, spomenuo i Gastoza: Vinuo je u nebesa, pa otkrio istinu o vezi

Filip Car prvi put o odnosu sa Anđelom, spomenuo i Gastoza: Vinuo je u nebesa, pa otkrio istinu o vezi

Mondo pre 4 sati
Iako nije učesnik ove sezone, Filip Car i dalje je jedna od najaktuelnijih tema u "Eliti 9". Njegovo ime gotovo svakodnevno se provlači kroz rasprave učesnika, a spekulacije o njemu ne prestaju. Upravo zato, Filip je u emisiji "Rijaliti resetanje"… »
"Nikada neću sebi oprostiti što sam je pustio": Filip Car progovorio o svom odnosu sa Anđelom Đuričić"

"Nikada neću sebi oprostiti što sam je pustio": Filip Car progovorio o svom odnosu sa Anđelom Đuričić"

Telegraf pre 3 sata
Iako nije učesnik ove sezone, Filip Car i dalje je jedna od najaktuelnijih tema u “Eliti 9”. Njegovo ime gotovo svakodnevno se provlači kroz rasprave učesnika, a spekulacije o njemu ne prestaju. Poslednjih dana u centru je pažnje zbog druženja sa Anđelom… »
"Nikad sebi neću oprostiti!" Filip Car progovorio o Anđeli, pa priznao: "Konstantno smo u kontaktu"

"Nikad sebi neću oprostiti!" Filip Car progovorio o Anđeli, pa priznao: "Konstantno smo u kontaktu"

Kurir pre 5 sati
Iako nije učesnik aktuelne sezone, Filip Car i dalje je jedna od glavnih tema u "Eliti 9". Njegovo ime gotovo svakodnevno se pominje u raspravama među učesnicima, a spekulacije o njemu ne jenjavaju. Zbog velikog interesovanja javnosti, Car je za domaće… »

Vesti dana »