Povezane vesti
"Treba mi 15.000 evra za silikone i Maldive, pomozite mi!" Ava Karabatić ponovo šokira, javno moli za pomoć
Mondo pre 4 sati
Starleta i bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić ponovo je podigla veliku prašinu u javnosti svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama. Ona je bez ustručavanja uputila direktan apel svojim pratiocima i fanovima, tražeći od njih finansijsku pomoć… »
"Pomozite mi da ugradim nove silikone" Bivša rijaliti učesnica moli za pomoć i šokira: Treba mi 15.000 evra, mikroplastika mi…
Kurir pre 5 sati
Starleta i bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić ponovo je podigla veliku prašinu u javnosti svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama. Ona je bez ustručavanja uputila direktan apel svojim pratiocima i fanovima, tražeći od njih finansijsku pomoć… »
"Mikroplastika mi truje telo, pomozite mi da ugradim nove silikone" Poznata starleta moli za pomoć i šokira: "Treba mi 15.000…
Blic pre 6 sati
Obećala je svojim pratiocima provokativnije slike ukoliko joj pomognu finansijski. Nedavno je optužila verenika za nasilje i javno podelila svoje strahove i emotivno stanje nakon incidenta. Starleta Ava Karabatić ponovo je podigla veliku prašinu u… »
Ava Karabatić moli fanove za nove silikone: "Mikroplastika mi truje telo", tvrdi da će se odužiti
Telegraf pre 6 sati
Ava Karabatić šokirala je svoje pratioce na Instagaramu kada ih je zamolila da joj skupe novac za put na Maldive i nove silikone. Naime, starleta tvrdi da su joj stari silikoni dotrajali, te da nije navikla da sama zaradi novac. - Dragi moji, pomozite mi… »
Vesti dana »
Jedna osoba poginula, 16 povređeno u udesu kod Kotora - svi putnici državljani Srbije
Insajder pre 2 satajoš 59 povezanih
Bagei: Akcije protiv Amerike su samoodbrana, ne vojna konfrontacija
Politika pre 1 satjoš 25 povezanih