Povezane vesti

"Došli smo do oltara i samo jednu ikonu je sunce obasjalo, znala sam da je tu": Emotivna ispovest ćerke Radmile Živković nakon…

"Došli smo do oltara i samo jednu ikonu je sunce obasjalo, znala sam da je tu": Emotivna ispovest ćerke Radmile Živković nakon…

Kurir pre 16 sati
Ćerka legendarne glumice Radmile Živković, Bojana Bambić, udala se krajem maja za svog izabranika Milana sa kojim je godinama delila dobro i loše. Ovo venčanje za nju je bilo posebno emotivno jer uz nju nije bila njena voljena majka koja je preminula u… »
"Uvek sam zamišljala da ću sa mamom birati venčanicu" Emotivna ispovest ćerke Radmile Živković o tajnom venčanju - Otkrila šta…

"Uvek sam zamišljala da ću sa mamom birati venčanicu" Emotivna ispovest ćerke Radmile Živković o tajnom venčanju - Otkrila šta…

Blic pre 17 sati
Sama je organizovala mnoge detalje venčanja i koristila elemente iz porodične tradicije, što joj je bilo posebno važno. Venčanje su organizovali u najužem krugu porodice, a kasnije planiraju veću proslavu za prijatelje Ćerka legendarne glumice Radmile… »

Vesti dana »