Povezane vesti

"Nedostajaćeš mi da kažeš da je sve: U redu..." Misterija smrti mladog Novopazarca na bugarskoj granici: Telo pronađeno ispod…

"Nedostajaćeš mi da kažeš da je sve: U redu..." Misterija smrti mladog Novopazarca na bugarskoj granici: Telo pronađeno ispod…

Blic pre 24 dana
Porodica i prijatelji navode da su nakon pregleda kamiona pronašli novac od prethodne ture, zbog čega smatraju da pljačka nije bila motiv događaja Berin ostavio svoj kamion u Turskoj u redu za prelazak preko granice i otišao peške u Bugarsku gde je sa… »
"Pomogao mi je kad niko drugi nije hteo..." Potresno opraštanje od Novopazarca (26) čije telo je pronađeno na bugarskoj granici…

"Pomogao mi je kad niko drugi nije hteo..." Potresno opraštanje od Novopazarca (26) čije telo je pronađeno na bugarskoj granici…

Blic pre 24 dana
Berin je ostavio kamion s novcem na turskoj strani i prešao peške u Bugarsku, gde je posetio kazino i potom pronađen mrtav ispod nadvožnjaka Kao mogući uzroci smrti pominju se ubistvo, samoubistvo ili nesreća, dok pljačka nije verovatno motiv jer novac… »

Vesti dana »