Povezane vesti
"Maju samo Marko DNK nije smuvao" Filip Car surovo iskren, pa priznao koga podržava: Ne dopada mi se to kod Stanije, na…
Kurir pre 18 sati
Bivši rijaliti učesnik Filip Car je bez dlake na jeziku otkrio kako gleda na trenutna zbivanja u rijalitiju " Zadruga 9 Elita". On je na samom početku progovorio o Staniji Dobrojević i Aneli Ahmić, dve ljute suparnice. - Dobar sam sa obe, možda sam malo… »
"Ne dopada mi se to kod Stanije, na anelinoj sam strani": Filip Car surovo iskren, pa priznao koga podržava: "Maji je potrebna…
Blic pre 19 sati
Komentarisao je izgled Stanije i Maje. Istakao je da Stanija odlično izgleda za svoje godine. Bivši rijaliti učesnik Filip Car je bez dlake na jeziku otkrio kako gleda na trenutna zbivanja u rijalitiju "Zadruga 9 Elita". On je na samom početku progovorio… »
Vesti dana »
Slučaj nadstrešnice: Potvrđena novosadska optužnica protiv Vesića i još petoro ljudi
BBC News pre 29 minutajoš 37 povezanih
Treći rok za upis u srednje škole 21. avgusta, Ministarstvo priprema opsežne reforme
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo uz najavu tropskih temperatura
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
Država obećava nadoknadu štete uz stroge kazne za nepoštovanje mera protiv kuge svinja
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 30 povezanih
Između skepticizma i optimizma: Šta povratak četiri člana Saveta REM znači za budućnost rada regulatornog tela
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 21 povezana