Povezane vesti

EMOTIVNA ISPOVEST MALE CANE: Otkrila kako ju je pokojni Andrija Bajić zaprosio u kući legendarnog Tozovca pred našim poznatim…

EMOTIVNA ISPOVEST MALE CANE: Otkrila kako ju je pokojni Andrija Bajić zaprosio u kući legendarnog Tozovca pred našim poznatim…

Svet & Skandal pre 1 dan
Mala Cana prisetila se trenutka kada ju je pred prijateljima zaprosio pokojni suprug u kući slavnog muzičara. Pevačica Mala Cana i dalje sa velikom tugom govori o svom pokojnom suprugu Andriji Bajiću, koji je preminuo 7. jula u 89. godini života. Dok… »
Andrija Bajić i Mala Cana su bili u braku 15 godina, krio je od svih: Evo kod kog legendarnog pevača ju je zaprosio, ona…

Andrija Bajić i Mala Cana su bili u braku 15 godina, krio je od svih: Evo kod kog legendarnog pevača ju je zaprosio, ona…

Blic pre 1 dan
Andrija ju je zaprosio u porodičnom domu Predraga Živkovića Tozovca, na intimnom okupljanju sa prijateljima. Prosidba je bila neočekivana i emotivna, tim pre što Andrija nije voleo javne gestove. Pevačica Mala Cana ostala je bez supruga, pevača Andrije… »
Andrija Bajić verio Malu Canu u kući legendarnog pevača: "Tu su bili Dušan Savić i moja koleginica"

Andrija Bajić verio Malu Canu u kući legendarnog pevača: "Tu su bili Dušan Savić i moja koleginica"

Mondo pre 1 dan
Pevačica Mala Cana i dalje sa velikom tugom govori o svom pokojnom suprugu Andriji Bajiću, koji je preminuo 7. jula u 89. godini života. Dok evocira uspomene na godine koje su proveli zajedno, posebno mesto u njenom srcu zauzima trenutak kada ju je… »
Kod ovog legendarnog pevača je Andrija Bajić zaprosio Malu Canu: On ih je krio od svih, ona sad razotkrila sve

Kod ovog legendarnog pevača je Andrija Bajić zaprosio Malu Canu: On ih je krio od svih, ona sad razotkrila sve

Telegraf pre 1 dan
Ljubavna priča pevača Andrije Bajića koji je preminuo pre 6 dana u 89. godini, i 40 godina Male Cane i dalje intrigira sve. Dok Mala Cana evocira uspomene na godine koje su proveli zajedno, posebno mesto u njenom srcu zauzima trenutak kada ju je… »
Kod ovog legendarnog pevača su se verili Mala Cana i Andrija Bajić! Pevačica otkrila najveću ljubavnu tajnu: Tu je bila i moja…

Kod ovog legendarnog pevača su se verili Mala Cana i Andrija Bajić! Pevačica otkrila najveću ljubavnu tajnu: Tu je bila i moja…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Mala Cana i dalje sa velikom tugom govori o svom pokojnom suprugu Andriji Bajiću, koji je preminuo 7. jula u 89. godini života. Dok evocira uspomene na godine koje su proveli zajedno, posebno mesto u njenom srcu zauzima trenutak kada ju je… »

Vesti dana »