Povezane vesti
Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji kada postane članica EU
Insajder 13.07.2026
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). Foto: Srđan Ilić "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi… »
Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji kada postane članica EU
Nova 13.07.2026
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
N1 Info 13.07.2026
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
Edi Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji
Danas 13.07.2026
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). „Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplije, krajem dana naoblačenje sa kišom
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 34 povezane
DPS prekida saradnju sa vlašću u Crnoj Gori: Ne učestvujemo u prividu demokratije
Radio 021 pre 21 minutajoš 31 povezana
Ðedović Handanović: Država pušta 5.000 tona evro-dizela iz obaveznih rezervi, očekujemo da će kompanije moći da ga povuku već za dan-dva
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Početak trodnevne posete Sija Đinpinga SAD i susret sa Donaldom Trampom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 52 povezane
Građani mesecima upozoravali na urušeno gradilište na Voždovcu: „Srećom, niko nije nastradao“
Mašina pre 1 satjoš 67 povezanih