Povezane vesti
Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji kada postane članica EU
Insajder pre 1 dan
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). Foto: Srđan Ilić "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi… »
Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji kada postane članica EU
Nova pre 1 dan
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
N1 Info pre 1 dan
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
Edi Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji
Danas pre 1 dan
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). „Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
Vesti dana »
ZLF: Hitno pozvati na političku i krivičnu odgovornost ministarku Paunović zbog izjave o Albancima
Beta pre 42 minutajoš 92 povezane
Otvori oči: Šta Tramp poručuje Srbiji sa pokretanjem strateškog dijaloga
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 28 povezanih
Razgovarali ministri policije Srbije i Hrvatske: Očekuje se rešenje za stanovnike pograničnih sela
Beta pre 2 satajoš 17 povezanih
Indeks učinka u zaštiti životne sredine: Srbija među tri najgore zemlje u Evropi
Vreme pre 7 satijoš 1 povezana