Povezane vesti
Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji kada postane članica EU
Insajder 13.07.2026
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). Foto: Srđan Ilić "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi… »
Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji kada postane članica EU
Nova 13.07.2026
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
N1 Info 13.07.2026
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
Edi Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji
Danas 13.07.2026
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). „Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
Vesti dana »
Požari i dalje aktivni širom Srbije: Deliblatska peščara stabilna, ali košava preti da rasplamsa žarišta
NIN pre 4 satijoš 27 povezanih
Ovog vikenda očekuju se gužve na putevima, vozači pozvani na oprez
Zrenjaninski pre 47 minutajoš 22 povezane
Objavljeno ime državljanke Srbije nestale u razornim poplavama u Nepalu
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane
U nedelju toplo i sunčano, kratkotrajna kiša popodne moguća je u ovim delovima Srbije.
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih