Povezane vesti
Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji kada postane članica EU
Insajder pre 25 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). Foto: Srđan Ilić "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi… »
Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji kada postane članica EU
Nova pre 25 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
N1 Info pre 25 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). "Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
Edi Rama: Albanija neće davati pasoše Albancima u Severnoj Makedoniji
Danas pre 25 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da Albanija neće izdavati pasoše etničkim Albancima u Severnoj Makedoniji nakon što se njegova zemlja pridruži Evropskoj uniji (EU). „Mi nismo zemlja koja može da radi šta god želi, kako god želi, kada su u pitanju… »
Vesti dana »
U Srbiji trenutno aktivna četiri veća požara na otvorenom, najveći na Deliblatskoj peščari
RTV pre 2 satajoš 74 povezane
Volodimir Zelenski u zvaničnoj poseti Srbiji, predsednik Vučić priredio večeru u njegovu čast
Nedeljnik pre 1 danjoš 81 povezana
Svečlja: Na osnovu izjava Vladimira Lučića doneo sam odluku da bude proglašen nepoželjnom osobom
N1 Info pre 5 satijoš 21 povezana