Povezane vesti
Partizan počeo prodaju sezonskih ulaznica
B92 13.07.2026
Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je počeo onlajn prodaju sezonskih ulaznica pod sloganom "Meni je VREDAN". Kako se navodi, sezonska karta može da se nabavi putem Ticketline platforme na adresi www.ticketline.rs. "Primarni oblik sezonske… »
FK Partizan: Počinje prodaja sezonskih ulaznica
Serbian News Media 13.07.2026
Pod sloganom „Meni je vredan“, fudbalski klub Partizan od danas pokreće prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2026/27. Onlajn prodaja počinje danas u 10.00, putem Ticketline platforme na adresi www.ticketline. rs. „Primarni oblik sezonske… »
Partizan objavio cene sezonskih karata: Evo kako navijači mogu da ih kupe
Mondo 13.07.2026
Partizan je i zvanično pustio u prodaju sezonske karte za predstojeću sezonu. Pod sloganom "Meni je vredan" je od danas 13. jula u 10 časova krenula prodaja ulaznica. Na zvaničnom sajtu kluba navedeno je da je primarni oblik sezonske ulaznice digitalna… »
„Meni je vredan“ pod ovim sloganom Partizan počeo prodaju sezonskih ulaznica
Dnevnik 13.07.2026
Fudbalski klub Partizan počeo je onlajn prodaju sezonskih ulaznica pod sloganom „Meni je VREDAN“. Kako se navodi na sajtu kluba sezonska karta može da se nabavi putem Tiketlajn platforme na adresi www.ticketline.rs. – Primarni oblik sezonske ulaznice u… »
Partizan počeo prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2026/27
RINA 13.07.2026
BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan saopštio je da je počeo onlajn prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2026/27, pod sloganom „Meni je vredan“, prenosi Alo. Sezonske karte mogu se kupiti putem platforme Ticketline. Iz kluba navode da će primarni oblik… »
Partizan lansirao sezonske karte pod novim sloganom
Politika 13.07.2026
Poznate cene, popusti i jedna velika promena. Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je počeo onlajn prodaju sezonskih ulaznica pod sloganom „Meni je VREDAN". Kako se navodi, sezonska karta može da se nabavi putem Tiketlajn platforme na adresi… »
Partizan počeo prodaju sezonskih karata, poseban popust za studente
Nova 13.07.2026
Pod sloganom "Meni je vredan", fudbalski klub Partizan u ponedeljak pokreće prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2026/27. Onlajn prodaja počinje danas u 10.00, putem Ticketline platforme na adresi www.ticketline.rs. "Primarni oblik sezonske… »
Važno saopštenje FK Partizan! Važna vest za sve navijače
Kurir 13.07.2026
Onlajn prodaja počinje danas u 10.00, putem Ticketline platforme na adresi www.ticketline.rs. "Primarni oblik sezonske ulaznice u sezoni 2026/27. biće digitalna ulaznica, koja omogućava jednostavniju kupovinu, čuvanje i korišćenje prilikom ulaska na… »
Oglasili se iz Humske! Važna vest za sve navijače Partizana
Večernje novosti 13.07.2026
Pod sloganom "Meni je vredan", fudbalski klub Partizan od danas pokreće prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2026/27. FOTO: N. Skenderija Onlajn prodaja počinje danas u 10.00, putem Ticketline platforme na adresi www.ticketline.rs. "Primarni… »
Vesti dana »
Ni treći put predsednik Saveta REM-a nije izabran: Ko koga vuče za nos i isteruje mak na konac?
Cenzolovka pre 30 minutajoš 30 povezanih
MUP uhapsio M. Z. zbog sumnje na zloupotrebu položaja
Serbian News Media pre 24 minutajoš 30 povezanih
(BLOG) Komemorativne šetnje u Beogradu i Novom Sadu: Studenti obeležavaju 22 meseca od pada nadstrešnice
N1 Info pre 5 minutajoš 43 povezane
Rus bez dosijea glumio mušteriju, pa počinio masakr: Otkriveno kako je ubica iz Danilovgrada upao u klopku
Mondo pre 6 satijoš 57 povezanih