Povezane vesti

Partizan počeo prodaju sezonskih ulaznica

Partizan počeo prodaju sezonskih ulaznica

B92 pre 14 sati
Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je počeo onlajn prodaju sezonskih ulaznica pod sloganom "Meni je VREDAN". Kako se navodi, sezonska karta može da se nabavi putem Ticketline platforme na adresi www.ticketline.rs. "Primarni oblik sezonske… »
FK Partizan: Počinje prodaja sezonskih ulaznica

FK Partizan: Počinje prodaja sezonskih ulaznica

Serbian News Media pre 19 sati
Pod sloganom „Meni je vredan“, fudbalski klub Partizan od danas pokreće prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2026/27. Onlajn prodaja počinje danas u 10.00, putem Ticketline platforme na adresi www.ticketline. rs. „Primarni oblik sezonske… »
„Meni je vredan“ pod ovim sloganom Partizan počeo prodaju sezonskih ulaznica

„Meni je vredan“ pod ovim sloganom Partizan počeo prodaju sezonskih ulaznica

Dnevnik pre 18 sati
Fudbalski klub Partizan počeo je onlajn prodaju sezonskih ulaznica pod sloganom „Meni je VREDAN“. Kako se navodi na sajtu kluba sezonska karta može da se nabavi putem Tiketlajn platforme na adresi www.ticketline.rs. – Primarni oblik sezonske ulaznice u… »
Partizan objavio cene sezonskih karata: Evo kako navijači mogu da ih kupe

Partizan objavio cene sezonskih karata: Evo kako navijači mogu da ih kupe

Mondo pre 18 sati
Partizan je i zvanično pustio u prodaju sezonske karte za predstojeću sezonu. Pod sloganom "Meni je vredan" je od danas 13. jula u 10 časova krenula prodaja ulaznica. Na zvaničnom sajtu kluba navedeno je da je primarni oblik sezonske ulaznice digitalna… »
Partizan počeo prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2026/27

Partizan počeo prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2026/27

RINA pre 19 sati
BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan saopštio je da je počeo onlajn prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2026/27, pod sloganom „Meni je vredan“, prenosi Alo. Sezonske karte mogu se kupiti putem platforme Ticketline. Iz kluba navode da će primarni oblik… »
Partizan lansirao sezonske karte pod novim sloganom

Partizan lansirao sezonske karte pod novim sloganom

Politika pre 20 sati
Poznate cene, popusti i jedna velika promena. Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je počeo onlajn prodaju sezonskih ulaznica pod sloganom „Meni je VREDAN". Kako se navodi, sezonska karta može da se nabavi putem Tiketlajn platforme na adresi… »
Partizan počeo prodaju sezonskih karata, poseban popust za studente

Partizan počeo prodaju sezonskih karata, poseban popust za studente

Nova pre 21 sat
Pod sloganom "Meni je vredan", fudbalski klub Partizan u ponedeljak pokreće prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2026/27. Onlajn prodaja počinje danas u 10.00, putem Ticketline platforme na adresi www.ticketline.rs. "Primarni oblik sezonske… »
Važno saopštenje FK Partizan! Važna vest za sve navijače

Važno saopštenje FK Partizan! Važna vest za sve navijače

Kurir pre 22 sata
Onlajn prodaja počinje danas u 10.00, putem Ticketline platforme na adresi www.ticketline.rs. "Primarni oblik sezonske ulaznice u sezoni 2026/27. biće digitalna ulaznica, koja omogućava jednostavniju kupovinu, čuvanje i korišćenje prilikom ulaska na… »
Oglasili se iz Humske! Važna vest za sve navijače Partizana

Oglasili se iz Humske! Važna vest za sve navijače Partizana

Večernje novosti pre 22 sata
Pod sloganom "Meni je vredan", fudbalski klub Partizan od danas pokreće prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2026/27. FOTO: N. Skenderija Onlajn prodaja počinje danas u 10.00, putem Ticketline platforme na adresi www.ticketline.rs. "Primarni… »

Vesti dana »