Povezane vesti

Stanija iznela šok tvrdnje iz prošlosti Maje Marinković! Pokušala da otme Duška Tošića, Pecu Vijagru, a krenula je i na muža…

Stanija iznela šok tvrdnje iz prošlosti Maje Marinković! Pokušala da otme Duška Tošića, Pecu Vijagru, a krenula je i na muža…

Kurir pre 24 dana
Stanija Dobrojević je odlučila da iznese detalje iz prošlosti Maje Marinković, te je otkrila kome je sve pokušala da preotme muža. - Najgore mi je bilo kad mi je izgovorio ono za oca, majku i brata. Ovde nedelje su mi najviše spominjali pokojnog oca… »
Maja JE HTELA DA OTME MUŽA CECINOJ ĆERKI ANASTASIJI! Htela je i DUŠKA TOŠIĆA! A onaj je udarao po glavi na moru! Stanija TVRDI…

Maja JE HTELA DA OTME MUŽA CECINOJ ĆERKI ANASTASIJI! Htela je i DUŠKA TOŠIĆA! A onaj je udarao po glavi na moru! Stanija TVRDI…

Svet & Skandal pre 24 dana
Voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Stanijom Dobrojević. Stanija Dobrojević je ovom prilikom iznela detalje iz prošlosti Maje Marinković, te je otkrila kome je sve pokušala da preotme muža. – Najgore mi je bilo kad mi je izgovorio ono za oca… »

Vesti dana »