Povezane vesti

Desingerica UMALO POLOMIO NOGU! Pao zvučnik na nastupu!

Desingerica UMALO POLOMIO NOGU! Pao zvučnik na nastupu!

Svet & Skandal pre 14 sati
Popularni i kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica doživeo je neprijatnu nezgodu tokom jednog od svojih mnogobrojnih nastupa na crnogorskom primorju. Izvođač poznat po nepredvidivom ponašanju uspeo je da za dlaku izbegne ozbiljniji pad i težu… »
"Mnogo sam se razočarao, sve je palo u vodu" Muzičar žestoko udario na Zoricu Brunclik otkrio šta joj zamera i da li će se…

"Mnogo sam se razočarao, sve je palo u vodu" Muzičar žestoko udario na Zoricu Brunclik otkrio šta joj zamera i da li će se…

Blic pre 16 sati
Reper Dragomir Despić Desingerica izazvao je pažnju svojim izjavama nakon finala Pinkovih zvezda, posebno komentarima o Zorici Brunclik. Opisao je kako zbog velike gužve nakon nastupa ima ekipu koja mu pomaže da se bezbedno povuče sa događaja. Reper… »
"Razočarao sam se" Desingerica o "Pinkovim zvezdama", pa opleo po Zorici Brunclik: "Sve je palo u vodu!"

"Razočarao sam se" Desingerica o "Pinkovim zvezdama", pa opleo po Zorici Brunclik: "Sve je palo u vodu!"

Telegraf pre 17 sati
Reper Dragomir Despić Desingerica nastupio je sinoć na crnogorskom primorju, a za naš portal sumirao je utiske posle finala Pinkovih zvezda i udario na Zoricu Brunclik. Prvo je otkrio kakva je procedura kada završi nastup i zbog čega mora doslovno da… »
Desingerica doživeo nezgodu na nastupu: Krenuo na momka iz publike, spreman za performans, a onda...

Desingerica doživeo nezgodu na nastupu: Krenuo na momka iz publike, spreman za performans, a onda...

Kurir pre 19 sati
Dragomir Despić Desingerica u moru nastupa u Crnoj Gori, doživeo je nezgodu. Reper je u svom stilu krenuo ka publici kako bi izveo svoj novi performans sa nekim iz publike, ali ovoga puta do toga nije došlo. Desingerica je u trenurtku kada je hteo da… »
Desingerica zamalo pao s bine u Herceg Novom: Sipao pivo po publici i završio u otocima, ekskluzivni snimak (video)

Desingerica zamalo pao s bine u Herceg Novom: Sipao pivo po publici i završio u otocima, ekskluzivni snimak (video)

Mondo pre 19 sati
Reper Dragomir Despić Desingerica je jedan od najtraženijih izvođača trenutno u Crnoj Gori, a pred nastup u Herceg Novom je za MONDO otkrio pikanterije sa snimanja Pinkovih zvezda. Desingerica nije štedeo Zoricu Brunclik zbog jednog postupka, otkrio da… »
"Priča da je veličina, a neće da pruži ruku": Desingerica razočaran Zoricom, otkrio nam šta će dati pobedniku

"Priča da je veličina, a neće da pruži ruku": Desingerica razočaran Zoricom, otkrio nam šta će dati pobedniku

Mondo pre 23 sata
Poznati reper Dragomir Despić Desingerica govorio je o raznim aktuelnim temama pred kamerama portala MONDO. Kao jedan od najtraženijih muzičara u Crnoj Gori, on se pre nastupa u Herceg Novom dotakao učešća u "Pinkovim zvezdama", svojih daljih planova… »

Vesti dana »