Povezane vesti

Miodrag Stanković (Niŝ, moj grad): Portal „Ko si, bre, ti?“ dokaz da se vlast transparentnosti setila tek kada je izgubila…

Miodrag Stanković (Niŝ, moj grad): Portal „Ko si, bre, ti?“ dokaz da se vlast transparentnosti setila tek kada je izgubila…

Jug press pre 1 dan
NIŠ Otvaranje portala „Ko si, bre, ti?“ najbolji je dokaz da je vlast punih 13 godina radila u sopstvenom, a ne u interesu građana, ocenio je Miodrag Stanković, kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja, i osnivač Pokreta Juga… »
„Niš, moj grad“: Da vlast zaista brine o građanima, portal „Ko si, bre, ti?“ bi otvorila pre 13 godina

„Niš, moj grad“: Da vlast zaista brine o građanima, portal „Ko si, bre, ti?“ bi otvorila pre 13 godina

Južne vesti pre 2 dana
Otvaranjem portala “Ko si, bre, ti?” vlast pokušava da zaustavi pad podrške, smatraju iz Grupe građana “Niš, moj grad” i kažu da bi on bio otvoren još pre 13 godina da je Srpskoj naprednoj stranci zaista stalo do građana. Kopredsednik GG “Niš, moj grad”… »
Stanković: Portal „Ko si, bre, ti?“ pokazuje da je vlast 13 godina radila u sopstvenom interesu

Stanković: Portal „Ko si, bre, ti?“ pokazuje da je vlast 13 godina radila u sopstvenom interesu

Rešetka pre 1 dan
Kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“ i osnivač Pokreta Juga Srbije Miodrag Stanković ocenio je da je pokretanje portala „Ko si, bre, ti?“ pokazatelj da je vlast tokom prethodnih 13 godina radila prvenstveno u sopstvenom, a ne u interesu građana. U… »
Stanković: Portal „Ko si, bre, ti?“ dokaz da se vlast transparentnosti setila tek kada je izgubila poverenje građana

Stanković: Portal „Ko si, bre, ti?“ dokaz da se vlast transparentnosti setila tek kada je izgubila poverenje građana

Jugmedia pre 2 dana
Otvaranje portala „Ko si, bre, ti?“ najbolji je dokaz da je vlast punih 13 godina radila u sopstvenom, a ne u interesu građana, ocenio je Miodrag Stanković, kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja, i osnivač Pokreta Juga… »

Vesti dana »