Povezane vesti
"Prodavala sam veš mašine da bih isplatila honorare": Ivana Mihić otkrila kako se snalazila tokom devedesetih godina
Nova pre 16 sati
Glumica se svojevremeno prisetila teškog perioda kada je radila kao producent. Ivana Mihić je tokom devedesetih godina bila producent mnogih filmova njenog oca, a ovaj posao bio je vrlo zahtevan zbog teške ekonomske situacije u zemlji. "Sredinom… »
"Prodala sam deset veš mašina da bih isplatila kolege" Ivana Mihić progovorila o teškim 90-im: Ušla u biznis u najtežim…
Kurir pre 17 sati
Glumica Ivana Mihić prisetila se jednog od najtežih, ali i najvažnijih perioda u svojoj karijeri, kada se sredinom devedesetih godina hrabro upustila u producentske vode. U vreme ogromne inflacije, kada su državne producentske kuće propadale, Ivana je sa… »
"Prodala sam 10 veš mašina da isplatim kolege": Ivana Mihić o paklu 90-ih, gorko se pokajala zbog jedne odluke
Mondo pre 19 sati
Srpska glumica Ivana Mihić prisetila se jednog od najtežih, ali i najvažnijih perioda u svojoj karijeri, kada se sredinom devedesetih godina hrabro upustila u producentske vode. U vreme ogromne inflacije, kada su državne producentske kuće propadale… »
"Prodala sam 10 veš mašina da isplatim kolege" Ivana Mihić otkrila šok istinu iz devedesetih godina, gorko se pokajala zbog…
Blic pre 20 sati
Ivana Mihić se prisetila perioda iz devedesetih kada je sa kolegama osnovala sopstvenu produkciju tokom velike inflacije. Učila je producentski posao praktično i suočavala se sa neizvesnostima u borbi za opstanak domaće kinematografije. Srpska glumica… »
Vesti dana »
Cijene nafte i dalje rastu zobg novih tenzija oko Hormuškog tjesnaca
SEEbiz pre 47 minutajoš 22 povezane
Oglasio se RHMZ: Uključen meteo-alarm, a evo šta nas čeka narednih dana
Dnevnik pre 47 minutajoš 19 povezanih
Đurić: Vašington pokreće strateško partnerstvo sa Srbijom, prva sesija u petak
Insajder pre 22 minutajoš 6 povezanih