Povezane vesti

Milan Tanović Tane (Monarhisti): Zaobilaziš me kao Vučić Kragujevac, međutim, smeće nas ne zaobilazi (FOTO)

Milan Tanović Tane (Monarhisti): Zaobilaziš me kao Vučić Kragujevac, međutim, smeće nas ne zaobilazi (FOTO)

InfoKG pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaobišao je Dulene, odnosno nije se pojavio u tom selu, ali smeće nakon "proslava" vladajuće garniture nikako ne može da nas zaobiđe. To je saopštio predsednik Gradskog odbora Monarhista u Kragujevac, Milan Tanović. U… »
Milan Tanović Tane (Monarhisti): Zaobilaziš me kao Vučić Kragujevac. Međutim, smeće nas ne zaobilazi.

Milan Tanović Tane (Monarhisti): Zaobilaziš me kao Vučić Kragujevac. Međutim, smeće nas ne zaobilazi.

Glas Šumadije pre 2 dana
Još jednom se pokazalo da obećanja Aleksandra Vučića traju samo dok se ne ugase kamere. Nekoliko dana su trajale najave da će Vučić posetiti Dulene, rastrčali su se gradski vlastodršci da koliko-toliko „našminkaju“ selo, međutim od dolaska Vučića u… »
Tanović: „Zaobilaziš me kao Vučić Kragujevac“

Tanović: „Zaobilaziš me kao Vučić Kragujevac“

Serbian News Media pre 1 dan
Saopštenje koje potpisuje Milan Tanović Tane, predsednik GO MONARHISTI Kragujevac, prenosimo u celosti: „MILAN TANOVIĆ TANE (MONARHISTI): ZAOBILAZIŠ ME KAO VUČIĆ KRAGUJEVAC. MEĐUTIM SMEĆE NAS NE ZAOBILAZI. Još jednom se pokazalo da obećanja Aleksandra… »

Vesti dana »