Povezane vesti
Šta je ADHD i zašto se sve češće dijagnostikuje ženama
BBC News pre 17 sati
ADHD je stanje povezano sa razvojem mozga, a poslednjih godina sve je više žena sa ovom vrstom poremećaja pažnje. „Bila sam dobra u školi, ali sam uvek osećala da sam drugačija od mojih vršnjaka. „Mučila sam se da se usredsredim na lekcije i bilo mi je… »
Danas pre 18 sati
„Bila sam dobra u školi, ali sam uvek osećala da sam drugačija od mojih vršnjaka. „Mučila sam se da se usredsredim na lekcije i bilo mi je teško čak i da razumem pitanja na kontrolnim zadacima“, kaže Ajše, 38-godišnja profesorska iz Turske. Njoj je tek u… »
Radio 021 pre 18 sati
ADHD je stanje povezano sa razvojem mozga, a poslednjih godina sve je više žena sa ovom vrstom poremećaja pažnje. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Getty Images „Bila sam dobra u školi, ali sam uvek osećala da sam drugačija od mojih vršnjaka… »
Južne vesti pre 18 sati
Getty Images „Bila sam dobra u školi, ali sam uvek osećala da sam drugačija od mojih vršnjaka. „Mučila sam se da se usredsredim na lekcije i bilo mi je teško čak i da razumem pitanja na kontrolnim zadacima“, kaže Ajše, 38-godišnja profesorska iz Turske… »
Vesti dana »
Tramp ponovo blokira iranske luke, 'SAD neće upravljati moreuzom', odgovara Teheran
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
Danas sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena: Od sredine sedmice stiže promena vremena
Glas Zaječara pre 2 satajoš 22 povezane
Srbija i Amerika pokreću strateški dijalog: "To je novi nivo odnosa, to je srpski nacionalni interes"
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih
Uhapšen bivši hrvatski reprezentativac Dario Šimić u antikorupcijskoj akciji
Nedeljnik pre 56 minutajoš 15 povezanih
MUP apelovao na građane da ne pale travu i nisko rastinje zbog opasnosti od požara na otvorenom
Beta pre 12 minutajoš 9 povezanih