Povezane vesti

Jamal: Ako neko može da pobedi Francusku, to je Španija

Jamal: Ako neko može da pobedi Francusku, to je Španija

Euronews pre 9 sati
Od početka turnira mnogi su želeli da vide ovaj meč. Za mene su ovo dve najbolje ekipe na Svetskom prvenstvu. Ne plašimo se. Ako neko može da pobedi Francusku, to smo mi", rekao je mladi španski fudbaler Lamin Jamal uoči polufinala Mundijala protiv… »
Jamal o Francuzima: Ne plašimo ih se, možemo da ih pobedimo

Jamal o Francuzima: Ne plašimo ih se, možemo da ih pobedimo

RTS pre 9 sati
Uzdanica španske reprezentacije Lamin Jamal izjavio je pred polufinale Svetskog prvenstva da "crvena furija" veruje u pobedu nad Francuskom. Francuska i Španija sastaju se u utorak od 21 sat u Dalasu sa direktnim prenosom na RTS 1 i iz časa u čas na… »
Jamal: "Ako neko može da pobedi Francuze, to smo mi"

Jamal: "Ako neko može da pobedi Francuze, to smo mi"

B92 pre 10 sati
Španija je spremna za najveći izazov na Svetskom prvenstvu, polufinalni duel sa Francuskom, a najveći adut "Crvene furije" biće Lamin Jamal. Duel Francuske i Španije (utorak, 21.00) doneće sudar dve fudbalske filozofije – francuske brzine i individualnog… »
Kapiten Španije upozorava pred meč sa Francuskom: Otvorena igra nije dobra opcija...

Kapiten Španije upozorava pred meč sa Francuskom: Otvorena igra nije dobra opcija...

Kurir pre 12 sati
Rodri smatra da najbolji igrač Crvene furije Lamin Jamal mora bolje da kontroliše pritisak i želju da u svakom trenutku pokaže šta ume. "Mislim da mora malo da se smiri. Vidim da je anksiozan, ali to dolazi zbog toga što se od njega uvek očekuje da nešto… »
Rodri upozorio saigrače: "Otvorena igra protiv Francuske nije dobra opcija"

Rodri upozorio saigrače: "Otvorena igra protiv Francuske nije dobra opcija"

B92 pre 13 sati
Kapiten fudbalske reprezentacije Španije Rodri govorio je o Laminu Jamalu pred polufinalnu utakmicu Svetskog prvenstva protiv Francuske. Od mladog fudbalera Barselone očekuje se da bude jedan od predvodnika „Crvene furije", ali Rodri smatra da Jamal mora… »

Vesti dana »