Povezane vesti

"Maju sam branio od tvog nasilja" Filip Car udario na Takija: "Vepre sa buvljaka", ne zaustavlja se: "Tvoje gibanica majice..."

"Maju sam branio od tvog nasilja" Filip Car udario na Takija: "Vepre sa buvljaka", ne zaustavlja se: "Tvoje gibanica majice..."

Blic pre 15 sati
Filip Car je izjavio da Maja Marinković treba stručnu pomoć, što je Takija razbesnelo i dovelo do brutalnih odgovora. Car je Takija optužio za loš način života, ismevao ga zbog izgleda i naveo da koristi ćerku za finansijsku dobit. Javni rat bivšeg… »
"Maju sam branio od tvog nasilja" Filip Car rešio totalno da razotkrije Marinkoviće: Vepre sa buvljaka sa fuš stvarima, tvoja…

"Maju sam branio od tvog nasilja" Filip Car rešio totalno da razotkrije Marinkoviće: Vepre sa buvljaka sa fuš stvarima, tvoja…

Kurir pre 16 sati
Nakon žestoke javne polemike sa Radomirom Takijem Marinkovićem, ocem svoje bivše partnerke Maje Marinković, Filip Car se ponovo oglasio. On je odgovorio na Takijeve poslednje prozivke, osvrnuo se na njegove izjave i izneo svoj stav o celokupnom sukobu… »

Vesti dana »