Povezane vesti
Skupili 14.000 evra i svešteniku Peri kupili auto: "Mislio sam da se šale, za mene je ovo avion!" – on uspeo da ih iznenadi…
Kurir 13.07.2026
Kada vratiš dobro onome ko te godinama pazi, pokreće se čudo koje je rasplakalo ceo region! Naime, parohijani iz hrvatskog mesta Kosinj, prikupili su 14.000 evra i svom svešteniku Peri Jurčeviću kupili novi automobil, nakon što je njegov stari postao… »
Ljudi skupili 14.000 evra i svešteniku Peri kupili automobil - on svojim potezom ganuo sve: "Meni je to avion, a ne auto"…
Blic 13.07.2026
Dobrota često pokrene novi talas dobrih dela, a najlepši primeri humanosti nastaju kada ljudi odluče da uzvrate nekome ko je godinama nesebično pomagao drugima. To se dogodilo i u Kosinju u Hrvatskoj, gde su parohijani prikupili 14.000 evra i svom… »
Vesti dana »
Toplotni talas do 10. septembra: RHMZ upozorio na temperature do 37 stepeni i visoku opasnost od požara
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 34 povezane
Dvojica radnika spasena iz tunela u Nepalu devet dana posle jakih poplava
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih
"Ambrozija već probila graničnu vrednost, vlast opet nije uradila svoj posao i ugrozila zdravlje građana"
Nova pre 13 danajoš 6 povezanih
Studenti u blokadi: Špijunski softver instaliran i kod dvoje studenata Pravnog fakulteta u Nišu
Nedeljnik pre 1 satjoš 8 povezanih