Povezane vesti
Skupili 14.000 evra i svešteniku Peri kupili auto: "Mislio sam da se šale, za mene je ovo avion!" – on uspeo da ih iznenadi…
Kurir pre 1 dan
Kada vratiš dobro onome ko te godinama pazi, pokreće se čudo koje je rasplakalo ceo region! Naime, parohijani iz hrvatskog mesta Kosinj, prikupili su 14.000 evra i svom svešteniku Peri Jurčeviću kupili novi automobil, nakon što je njegov stari postao… »
Ljudi skupili 14.000 evra i svešteniku Peri kupili automobil - on svojim potezom ganuo sve: "Meni je to avion, a ne auto"…
Blic pre 1 dan
Dobrota često pokrene novi talas dobrih dela, a najlepši primeri humanosti nastaju kada ljudi odluče da uzvrate nekome ko je godinama nesebično pomagao drugima. To se dogodilo i u Kosinju u Hrvatskoj, gde su parohijani prikupili 14.000 evra i svom… »
Vesti dana »
Ministarki Snežani Paunović zbog kontroverzne izjave trajno zabranjen ulazak na Kosovo
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za sredu 15. jul: Danas pretežno sunčano i toplo, tokom dana mogući pljuskovi
Nova pre 4 satijoš 2 povezane
Turska izdala nalog za hapšenje Netanjahua. Pokrenuta procedura za izdavanje crvene poternice
Blic pre 4 satijoš 2 povezane