Povezane vesti

"Ne znam šta peva" Pevačica otvoreno o odnosu Andrije Bajića i Male Cane: Vidi se da žena...

"Ne znam šta peva" Pevačica otvoreno o odnosu Andrije Bajića i Male Cane: Vidi se da žena...

Kurir pre 9 sati
Poznata pevačica Nela Vidaković otvorila je dušu o trenutnom stanju na muzičkoj sceni i priznala da se njene kolege masovno žale na nedostatak posla, dok je ona otkrila da peva čak i na proslavama razvoda brakova. Nela se osvrnula i na odnos pokojnog… »
"Ne znam šta peva mala Cana, vidi se da žena tuguje" Pevačica o smrti Andrije Bajića i svađi sa Jovanom Jeremić: "Ubuduće ću…

"Ne znam šta peva mala Cana, vidi se da žena tuguje" Pevačica o smrti Andrije Bajića i svađi sa Jovanom Jeremić: "Ubuduće ću…

Blic pre 11 sati
Mala Cana je ispričala kako je nakon Andrijine smrti napustila njihovu kuću. Kuća je ugovorom ostala njegovim ćerkama, dok je pravo užitka izazvalo porodične tenzije. Poznata pevačica Nela Vidaković otvorila je dušu o trenutnom stanju na muzičkoj sceni i… »
"Ne znam šta ona peva", pevačica progovorila o Maloj Cani i Andriji Bajiću, pa pomenula svađu sa Jovanom Jeremić

"Ne znam šta ona peva", pevačica progovorila o Maloj Cani i Andriji Bajiću, pa pomenula svađu sa Jovanom Jeremić

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Nela Vidaković pojavila se večeras na promociji nove pesme Žarka Gligića u Beogradu, te je stala pred domaće medije i progovorila o trenutnom stanju na muzičkoj sceni. Nela je priznala da se njene kolege masovno žale na nedostatak posla, dok je… »

Vesti dana »