Povezane vesti
"Ne znam šta peva" Pevačica otvoreno o odnosu Andrije Bajića i Male Cane: Vidi se da žena...
Kurir pre 21 dana
Poznata pevačica Nela Vidaković otvorila je dušu o trenutnom stanju na muzičkoj sceni i priznala da se njene kolege masovno žale na nedostatak posla, dok je ona otkrila da peva čak i na proslavama razvoda brakova. Nela se osvrnula i na odnos pokojnog… »
"Ne znam šta peva mala Cana, vidi se da žena tuguje" Pevačica o smrti Andrije Bajića i svađi sa Jovanom Jeremić: "Ubuduće ću…
Blic pre 22 dana
Mala Cana je ispričala kako je nakon Andrijine smrti napustila njihovu kuću. Kuća je ugovorom ostala njegovim ćerkama, dok je pravo užitka izazvalo porodične tenzije. Poznata pevačica Nela Vidaković otvorila je dušu o trenutnom stanju na muzičkoj sceni i… »
"Ne znam šta ona peva", pevačica progovorila o Maloj Cani i Andriji Bajiću, pa pomenula svađu sa Jovanom Jeremić
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Nela Vidaković pojavila se večeras na promociji nove pesme Žarka Gligića u Beogradu, te je stala pred domaće medije i progovorila o trenutnom stanju na muzičkoj sceni. Nela je priznala da se njene kolege masovno žale na nedostatak posla, dok je… »
Vesti dana »
Vučić na Danu sećanja na stradale i prognane u "Oluji": "Nadali su se da ćemo zaboraviti zločine"
NIN pre 24 minutajoš 38 povezanih
Počela sedma runda pregovora Libana i Izraela u Rimu; Indijski brod pogođen i potopljen u blizini Jemena
RTS pre 50 minutajoš 31 povezana
Udruženja za zaštitu životinja traže povlačenje Nactra zakona o dobrobiti životinja
Serbian News Media pre 9 satijoš 8 povezanih
Vučić: Interesi velikih sila oduvek se prelamali i lomili na Balkanu
Beta pre 2 satajoš 130 povezanih