Povezane vesti
"Nema spavanja, nisam ja Tea Tairović": Karleuša ponovo isprozivala koleginicu na nastupu u Crnoj Gori
Mondo 13.07.2026
Jelena Karleuša je posle dužeg vremena imala nastup, nakon završnice Pinkovih zvezda. Pevačica se nakon izlaska nove pesme "Sada je sve Ok" vratila svojim estradnim ratovima, te je sa bine u Crnoj Gori ovog puta isprozivala koleginicu Teu Tairović. Tokom… »
"Nema spavanja, nisam ja Tea Tairović": Karleuša ponovo pokušala da bude duhovita, a reakcija publike je hit VIDEO
Nova 13.07.2026
Pevačica Jelena Karleuša nedavno je imala nastup u jednom budvanskom klubu, kada je iskoristila priliku da pred svima prozove koleginicu Teu Tairović. Karleuša je posle dužeg vremena imala nastup, a kako su njeni poslednji nastupi propraćeni skandalima… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred ( video)
Politika pre 29 minutajoš 9 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana