Povezane vesti
"Želeo sam da umrem": Mikica o porodici i sinu koji ima autizam, progovorio i o navodima da je varao ženu
Telegraf 13.07.2026
Pevač i bivši zadrugar, Mikica Bojanić, otvorio je dušu o porodici i progovorio o sinu koji ima autizam. Mikica je na početku istakao koliko je ponosan na skladan brak sa suprugom Dušicom. - Zajedno smo već osamnaest godina i na prvu sam znao da je ona… »
"Želeo sam da umrem kad sam saznao, pomirio sam se s tim..." Bolna ispovest folkera o sinu koji ima autizam, priznao i da li…
Kurir 13.07.2026
Pevač i bivši zadrugar Mikica Bojanić otvorio je dušu o porodici i progovorio o bolnoj temi - sinu koji ima autizam. Mikica je na početku istakao koliko je ponosan na skladan brak sa suprugom Dušicom. - Da i zajedno smo već osamnaest godina i na prvu sam… »
Vesti dana »
Kreni-Promeni: Lekarski nalaz potvrdio da je Šapić polomio nos i deo gornje vilice odbornici Mićić
Pravo u centar pre 32 minutajoš 108 povezanih
Meteorolog Todorović o tome koliko će trajati Miholjsko leto: "Najverovatnije do utorka natprosečno toplo"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučić o incidentu u kom je učestvovao Šapić: Kao javni funkcioner morao je da se skloni i izbegne sukob
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Svetski dan srca: Skoro polovina smrtnih ishoda u Srbiji povezana je sa bolestima krvotoka
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih
Zelenski upozorava: Još 10.000 severnokorejskih vojnika sprema se za odlazak u Rusiju
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih