Povezane vesti
"Želeo sam da umrem": Mikica o porodici i sinu koji ima autizam, progovorio i o navodima da je varao ženu
Telegraf pre 29 dana
Pevač i bivši zadrugar, Mikica Bojanić, otvorio je dušu o porodici i progovorio o sinu koji ima autizam. Mikica je na početku istakao koliko je ponosan na skladan brak sa suprugom Dušicom. - Zajedno smo već osamnaest godina i na prvu sam znao da je ona… »
"Želeo sam da umrem kad sam saznao, pomirio sam se s tim..." Bolna ispovest folkera o sinu koji ima autizam, priznao i da li…
Kurir pre 29 dana
Pevač i bivši zadrugar Mikica Bojanić otvorio je dušu o porodici i progovorio o bolnoj temi - sinu koji ima autizam. Mikica je na početku istakao koliko je ponosan na skladan brak sa suprugom Dušicom. - Da i zajedno smo već osamnaest godina i na prvu sam… »
Vesti dana »
Vladan Milojević otišao na drugi kraj sveta: Zvezda ima broj, ali sad ne može da pozove spasioca
Mondo pre 6 minutajoš 19 povezanih
Pretežno sunčano i toplo, ponegde mogući pljuskovi – temperatura do 36 stepeni
N1 Info pre 11 minutajoš 10 povezanih
Komandant KFOR-a sa predstavnicima Srpske liste: Poboljšana bezbednosna situacija na Kosovu
RTV pre 57 minutajoš 3 povezane
U saobraćajnoj nezgodi na Savskom vencu teško povređena tri muškarca
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih
Pomračenje Sunca danas se vidi iz Srbije: Izbegnite ovu opasnu grešku kada ga fotografišete telefonom
Kurir pre 21 minutajoš 6 povezanih