Povezane vesti
Biljana Obradović o begu Takume Asana iz Partizana: Ostala je samo japanska pasta za zube
Dnevnik pre 4 sati
Instagram stranica Nova.rs sport objavila je izjavu bivše portparolke FK Partizan u emisiji "Indirektno kod Milana i Popa" i otkrila detalje vezane za odlazak japanskog igrača Takuma Asana iz kluba: Biljana Obradović, nekadašnja portparolka Partizana… »
Bivša PR otkrila kako je Asano pobegao iz Partizana
B92 pre 7 sati
Odlazak Takume Asana iz Partizana u maju 2021. godine i danas se smatra jednim od najkontroverznijih događaja u novijoj istoriji crno-belih. Bivša portparolka Partizana i novinarka Biljana Obradović je prvi put detaljno govorila o noći kada je japanski… »
"Vazura me zvao i pitao gde živi, četiri sata sam čekala u garaži": Nekadašnja portparolka Partizana otkrila detalje slučaja…
Nova pre 9 sati
Biljana Obradović, nekadašnja portparolka Partizana, otkrila je detalje odlaska Takume Asana iz Partizana. Ona je tokom gostovanja u podkastu "Indirektno kod Milana i Popa" otkrila šta se desilo: "Samo 15 dana pre nego što je Asano pobegao, bili smo sa… »
Vaskršnja drama u Humskoj: Asano nestao preko noći, Obradovićeva otkrila detalje – „U stanu je ostala samo jedna stvar!“…
Hot sport pre 12 sati
Bivša PR služba crno-belih otkrila kako je Japanac napustio klub i ostavio iza sebe samo jednu stvar u praznom stanu! Jedan od najneverovatnijih odlazaka u novijoj istoriji Partizana dogodio se na veliki hrišćanski praznik – Vaskrs 2021. godine. Dok su u… »
Otkriveni detalji filmskog bega Japanca iz Partizana! Vazura nije znao gde Asano živi, Biljana Obradović ga čekala 4 sata u…
Kurir pre 12 sati
Nekadašnja portparolka FK Partizan i poznata novinarka Biljana Obradović gostovala je u emisiji " Indirektno kod Popa i Milana" na UNA televiziji, gde je do detalja ogolila dramu iz maja 2021. godine. Tada je, pod velom tajne, klub napustio Japanac… »
"Ja u pidžami, zove Vazura"! Biljana Obradović otkrila sve o drami koja je potresla Partizan
Večernje novosti pre 13 sati
FILMSKO bekstvo iz Humske! Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Odlazak japanskog napadača Takume Asana iz FK Partizan u maju 2021. godine i danas se prepričava kao jedan od najvećih potresa u novijoj istoriji kluba. Nekadašnja portparolka crno-belih i… »
"U stanu je ostala samo pasta, zove me Vazura": Biljana Obradović otkrila neverovatne detalje iz Partizana
Telegraf pre 13 sati
Neverovatna priča desila se pre samo par godina na Vaskrs u ekipi Partizana. Na jedan od najvećih hrišćanskih praznika za navijače crno-belih stigle su najgore moguće vesti - da je Takuma Asano pobegao iz kluba! I to, doslovno, pobegao. Niko nije mogao… »
Biljana Obradović šokirala pričom iz Partizana: "Ja u pidžami, zove Vazura - Biki, gde živi?"
Mondo pre 13 sati
Bivša portparolka FK Partizan i poznata novinarka Biljana Obradović gostovala je u emisiji "Indirektno kod Milana i Popa" na UNA televiziji gde je prvi put ispričala detalje drame iz maja 2021. godine, kada je iz kluba "ispario" Takuma Asano. Japanac je… »
Vesti dana »
Reakcije na izjavu ministarke Snežane Paunović o etničkom čišćenju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 106 povezanih
Super utorak za proširenje EU: Napredak kandidata i status Srbije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 70 povezanih
Vozaču autobusa u nesreći u kojoj je poginula Nišlijka određen pritvor
Rešetka pre 35 minutajoš 38 povezanih
Indeks učinka u zaštiti životne sredine: Srbija među tri najgore zemlje u Evropi
Vreme pre 12 satijoš 1 povezana
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Iran poništio memorandum i zapretio blokadom nafte
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 50 povezanih