Povezane vesti

"Ja sam i Srbin i Hrvat! Ponosan sam na korene!" Postao legenda, plakao zbog himne Hrvatske, a sada je doneo najvažniju odluku…

"Ja sam i Srbin i Hrvat! Ponosan sam na korene!" Postao legenda, plakao zbog himne Hrvatske, a sada je doneo najvažniju odluku…

Kurir pre 6 sati
Pošto je stavio tačku na epsku sportsku karijeru, jedan od najvećih rukometaša u istoriji, Nikola Karabatić (42), započeo je novo i uzbudljivo životno poglavlje. Legendarni as srpskog porekla, rođeni Nišlija koji je u dresu Francuske pokorio planetu i… »
Oženio se legendarni Srbin (42), intimno venčanje na jugu Francuske. Mlada u haljini sa skroz golim leđima, tu su i trubači…

Oženio se legendarni Srbin (42), intimno venčanje na jugu Francuske. Mlada u haljini sa skroz golim leđima, tu su i trubači…

Blic pre 8 sati
Venčanje je organizovano kao veliko slavlje na jugu Francuske uz porodicu i bliske prijatelje. Par je zajedno već 16 godina i imaju dvoje dece – sina Aleka i ćerku Nou. Jedan od najboljih rukometaša svih vremena, Nikola Karabatić (42), započeo je novo i… »
Oženio se legendarni Srbin: Karabatić rekao sudbonosno "da" posle blistave karijere

Oženio se legendarni Srbin: Karabatić rekao sudbonosno "da" posle blistave karijere

Mondo pre 17 sati
Jedan od najvećih rukometaša svih vremena Nikola Karabatić uplovio je u bračne vode. Legendarni sportista srpskog porekla, koji je rođen u Nišu, ozvaničio je brak sa dugogodišnjom partnerkom Žeraldin Pilje. Nakon što je ovog leta stavio tačku na… »

Vesti dana »