Povezane vesti

"Žao mi je Đokovića": Javio se jedan od najvećih kritičara i objasnio mu da je sam kriv

"Žao mi je Đokovića": Javio se jedan od najvećih kritičara i objasnio mu da je sam kriv

Mondo pre 7 sati
Janik Siner osvojio je Vimbldon pošto je u polufinalu prvo izbacio Novaka Đokovića (3:0), a zatim i Sašu Zvereva (3:1). Bio je to njegov drugi pehar na Vimbldonu, ukupno peti grend slem u karijeri, a sve nakon što je na Rolan Garosu ispao već na startu u… »
Finale koje se ne zaboravlja: Federeru trebao samo jedan poen - Đoković ušao u istoriju VIDEO

Finale koje se ne zaboravlja: Federeru trebao samo jedan poen - Đoković ušao u istoriju VIDEO

B92 pre 7 sati
Na današnji dan, 14. jula, Novak Đoković i Rodžer Federer igrali su legendarno finale Vimbldona. Tog 14. jula 2019. godine su Novak Đoković i Rodžer Federer igrali pet setova skoro pet sati. Tih četiri sata i 57 minuta finala Vimbldona stoji za najduže… »
Da li će Siner nadmašiti Đokovića po trofejima?

Da li će Siner nadmašiti Đokovića po trofejima?

B92 pre 11 sati
Janik Siner i Novak Đoković su u istim godinama osvojili isti broj trofeja. Janik Siner, italijanski teniser i trenutno najbolji igrač sveta, osvojio je Vimbldon u nedelju pobedivši Sašu Zvereva posle višečasovne borbe u četiri seta. To mu je bila peta… »
Neverovatno: Đoković i Siner sa 25 godina – identična karijera

Neverovatno: Đoković i Siner sa 25 godina – identična karijera

Sport klub pre 12 sati
Prosto nemoguće zvuči podatak da su najbolji danas i najbolji svih vremena sa 25 godina imali isti broj velikih trofeja. Srbin je 13. jula 2012. imao punih 25 godina i pet osvojenih grend slemova, poslednji te sezone u Australiji. On je 2011. odigrao… »
Italijani pronašli neverovatne brojke za Đokovića i Sinera, da li ovo znači da će Janik uhvatiti Novaka?

Italijani pronašli neverovatne brojke za Đokovića i Sinera, da li ovo znači da će Janik uhvatiti Novaka?

Telegraf pre 12 sati
Italijanski teniser, Janik Siner uspeo je da osvoji novu Grend slem titulu na Vimbldonu prethodne sedmice pobedom protiv Alekesandera Zvereva u finalu u četiri seta, a na putu do trofeja je u polufinalu srušio i našeg Novaka Đokovića. Nažalost, naš… »

Vesti dana »