Povezane vesti

"Žao mi je Đokovića": Javio se jedan od najvećih kritičara i objasnio mu da je sam kriv

"Žao mi je Đokovića": Javio se jedan od najvećih kritičara i objasnio mu da je sam kriv

Mondo 14.07.2026
Janik Siner osvojio je Vimbldon pošto je u polufinalu prvo izbacio Novaka Đokovića (3:0), a zatim i Sašu Zvereva (3:1). Bio je to njegov drugi pehar na Vimbldonu, ukupno peti grend slem u karijeri, a sve nakon što je na Rolan Garosu ispao već na startu u… »
Finale koje se ne zaboravlja: Federeru trebao samo jedan poen - Đoković ušao u istoriju VIDEO

Finale koje se ne zaboravlja: Federeru trebao samo jedan poen - Đoković ušao u istoriju VIDEO

B92 14.07.2026
Na današnji dan, 14. jula, Novak Đoković i Rodžer Federer igrali su legendarno finale Vimbldona. Tog 14. jula 2019. godine su Novak Đoković i Rodžer Federer igrali pet setova skoro pet sati. Tih četiri sata i 57 minuta finala Vimbldona stoji za najduže… »
Da li će Siner nadmašiti Đokovića po trofejima?

Da li će Siner nadmašiti Đokovića po trofejima?

B92 14.07.2026
Janik Siner i Novak Đoković su u istim godinama osvojili isti broj trofeja. Janik Siner, italijanski teniser i trenutno najbolji igrač sveta, osvojio je Vimbldon u nedelju pobedivši Sašu Zvereva posle višečasovne borbe u četiri seta. To mu je bila peta… »
Neverovatno: Đoković i Siner sa 25 godina – identična karijera

Neverovatno: Đoković i Siner sa 25 godina – identična karijera

Sport klub 14.07.2026
Prosto nemoguće zvuči podatak da su najbolji danas i najbolji svih vremena sa 25 godina imali isti broj velikih trofeja. Srbin je 13. jula 2012. imao punih 25 godina i pet osvojenih grend slemova, poslednji te sezone u Australiji. On je 2011. odigrao… »
Italijani pronašli neverovatne brojke za Đokovića i Sinera, da li ovo znači da će Janik uhvatiti Novaka?

Italijani pronašli neverovatne brojke za Đokovića i Sinera, da li ovo znači da će Janik uhvatiti Novaka?

Telegraf 14.07.2026
Italijanski teniser, Janik Siner uspeo je da osvoji novu Grend slem titulu na Vimbldonu prethodne sedmice pobedom protiv Alekesandera Zvereva u finalu u četiri seta, a na putu do trofeja je u polufinalu srušio i našeg Novaka Đokovića. Nažalost, naš… »

Vesti dana »