Povezane vesti
"Spavao sam kod njega godinu dana": Zbog reči Žike Jakšić o Saši Popoviću svi su plakali, ovako ga pamti
Blic pre 19 sati
Otkrio je da su u periodu kad je živeo u Švajcarskoj bili nerazdvojni i provodili skoro sve vreme zajedno, kako privatno, tako i poslovno. Opisao je Popovića kao vedru osobu punu entuzijazma, koja je ljude osvajala svojom jedinstvenom energijom i… »
"Živeo sam kod njega godinu dana": Žika Jakšić otkrio detalje o Saši Popoviću o kojima javnost ništa nije znala
Mondo pre 19 sati
Žika Jakšić je u dokumentarnom filmu o Saši Popoviću istakao da on nije bio samo vrhunski profesionalac, već i čovek koji je svojom energijom i vedrim duhom osvajao sve oko sebe. Žika je rekao da su se u jednom periodu dosta družili, te da je praktično… »
Zbog reči Žike Jakšić o Saši Popoviću, svi su plakali: "Spavao sam kod njega godinu dana"
Telegraf pre 20 sati
Voditelj i autor emisije „ Nikad nije kasno“, Žika Jakšić, deo je dokumentarnog ffilma o Saši Popoviću, a tom prilikom on se prisetio njihovog dugog prijat3eljstva i zajedničkih trenutaka. Kako je istakao, Popović nije bio samo vrhunski profesionalac… »
Vesti dana »
Ministarki Snežani Paunović zbog kontroverzne izjave trajno zabranjen ulazak na Kosovo
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Turski sud izdao nalog za hapšenje Netanjahua, pokrenuta procedura za crvenu poternicu
Euronews pre 4 satijoš 2 povezane