Povezane vesti

Neobičan manevar pilota izazvao lavinu reakcija: Sada je stigao odgovor kompanije

Neobičan manevar pilota izazvao lavinu reakcija: Sada je stigao odgovor kompanije

Kurir pre 21 dana
Pilot jedne britanske avio-kompanije tokom probnog leta ispisao je na nebu poruku "I'm bored" ("Dosadno mi je"), što je zabeleženo putem servisa Flightradar24. Prema podacima Flightradar24, avion kompanije Ravenair leteo je oko dva sata, a poruka je… »
Pilot tokom probnog leta ispisao na nebu poruku: "Dosadno mi je"

Pilot tokom probnog leta ispisao na nebu poruku: "Dosadno mi je"

NIN pre 20 dana
Pilot lakog aviona "ispisao" je putanjom svog leta poruku "dosadno mi je" tokom dvočasovnog probnog leta u Velikoj Vritaniji. Avion Rejvenera poleteo je iz Liverpula pre nego što je leteo oko poluostrva Viral, Češira i Severnog Velsa, prema podacima sa… »
Pilotu bilo dosadno pa uradio nešto što je video ceo svet: Oglasila se i kompanija

Pilotu bilo dosadno pa uradio nešto što je video ceo svet: Oglasila se i kompanija

Mondo pre 20 dana
Pilot jedne britanske avio-kompanije tokom probnog leta ispisao je na nebu poruku "I'm bored" ("Dosadno mi je"), što je zabeleženo putem servisa Flightradar24. Prema podacima Flightradar24, avion kompanije Ravenair leteo je oko dva sata, a poruka je… »
'Dosadno mi je': Neobična poruka pilota na nebu

BBC News pre 20 dana
Putanju su primetili korisnici aplikacije za praćenje letova. Korisnici specijalizovane aplikacije za praćenje letova 11. jula su svedočili neobičnoj putanji malog aviona iznad Britanije. Pilot lakog aviona je tokom dvočasovnog probnog leta ispisao na… »

Radio 021 pre 20 dana
Putanju su primetili korisnici aplikacije za praćenje letova. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. flightradar24 Korisnici specijalizovane aplikacije za praćenje letova 11. jula su svedočili neobičnoj putanji malog aviona iznad Britanije. Pilot… »
‘Dosadno mi je’: Neobična poruka pilota na nebu

Danas pre 20 dana
Korisnici specijalizovane aplikacije za praćenje letova 11. jula su svedočili neobičnoj putanji malog aviona iznad Britanije. Pilot lakog aviona je tokom dvočasovnog probnog leta ispisao na nebu ‘Dosadno mi je’, a to se pojavilo na onlajn platformi za… »

Južne vesti pre 20 dana
flightradar24 Korisnici specijalizovane aplikacije za praćenje letova 11. jula su svedočili neobičnoj putanji malog aviona iznad Britanije. Pilot lakog aviona je tokom dvočasovnog probnog leta ispisao na nebu ‘Dosadno mi je’, a to se pojavilo na onlajn… »
Pilot na nebu avionom ispisao poruku "dosadno mi je"

Pilot na nebu avionom ispisao poruku "dosadno mi je"

Radio 021 pre 20 dana
Pilot lakog aviona "ispisao" je putanjom svog leta poruku "dosadno mi je" tokom dvočasovnog probnog leta u Britaniji. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Avion Rejvenera poleteo je iz Liverpula pre nego što je leteo oko poluostrva Viral, Češira i… »
Pilot se dosađivao tokom leta, pa "ispisao" neobičnu poruku na nebu: Snimak nasmejao svet

Pilot se dosađivao tokom leta, pa "ispisao" neobičnu poruku na nebu: Snimak nasmejao svet

Telegraf pre 20 dana
Testirao letelicu. Pilot lakog aviona u Britaniji odlučio je da "dosadni" probni let pretvori u umetnost na nebu. Tokom dvočasovnog leta, "ispisao" je neobičnu poruku iznad regija oko poluostrva Viral, Češira i Severnog Velsa. Avion, koji je poleteo iz… »
Zašto piloti na nebu ispisuju "dosadno mi je"

Zašto piloti na nebu ispisuju "dosadno mi je"

RTS pre 20 dana
Tokom rutinskih probnih letova, neki piloti pronalaze neobičan način da se izbore sa monotonijom – ispisivanjem poruka na nebu, vidljivih samo na radarskim sistemima. Iako redak, ovaj fenomen je postao globalan, a poruke često otkrivaju njihovo… »
"Dosadno mi je“: Pilot u Britaniji avionom „ispisao“ poruku na nebu

"Dosadno mi je“: Pilot u Britaniji avionom „ispisao“ poruku na nebu

Euronews pre 20 dana
Pilot lakog aviona "ispisao" je putanjom svog leta poruku "dosadno mi je" tokom dvočasovnog probnog leta u Britaniji. Avion Rejvenera poleteo je iz Liverpula pre nego što je leteo oko poluostrva Viral, Češira i Severnog Velsa, prema podacima sa sajta za… »
Pilot „ispisao” nesvakidašnju poruku u vazduhu, umesto kazne dobio slobodan dan

Pilot „ispisao” nesvakidašnju poruku u vazduhu, umesto kazne dobio slobodan dan

Politika pre 20 dana
Malo se zaigrao tokom dvočasovnog probnog leta u Britaniji. Pilot lakog aviona „ispisao” je putanjom svog leta poruku „dosadno mi je" tokom dvočasovnog probnog leta u Britaniji. Avion Rejvenera poleteo je iz Liverpula pre nego što je leteo oko poluostrva… »
Pilot avionom "ispisao" poruku "Dosadno mi je": Priča za rubriku verovali ili ne (foto)

Pilot avionom "ispisao" poruku "Dosadno mi je": Priča za rubriku verovali ili ne (foto)

Večernje novosti pre 20 dana
PILOT lakog aviona "ispisao" je putanjom svog leta poruku "dosadno mi je" tokom dvočasovnog probnog leta u Britaniji. Foto: Printskrin/flightradar24 Avion Rejvenera poleteo je iz Liverpula pre nego što je leteo oko poluostrva Viral, Češira i Severnog… »

Vesti dana »