Повезане вести

Пилот током пробног лета исписао на небу поруку: "Досадно ми је"

Пилот током пробног лета исписао на небу поруку: "Досадно ми је"

НИН пре 6 сати
Пилот лаког авиона "исписао" је путањом свог лета поруку "досадно ми је" током двочасовног пробног лета у Великој Вританији. Авион Рејвенера полетео је из Ливерпула пре него што је летео око полуострва Вирал, Чешира и Северног… »
Необичан маневар пилота изазвао лавину реакција: Сада је стигла реакција компаније

Необичан маневар пилота изазвао лавину реакција: Сада је стигла реакција компаније

Курир пре 6 сати
Пилот једне британске авио-компаније током пробног лета исписао је на небу поруку "И'м боред" ("Досадно ми је"), што је забележено путем сервиса Флигхтрадар24. Према подацима Флигхтрадар24, авион компаније Равенаир летео је око… »
Пилоту било досадно па урадио нешто што је видео цео свет: Огласила се и компанија

Пилоту било досадно па урадио нешто што је видео цео свет: Огласила се и компанија

Мондо пре 6 сати
Пилот једне британске авио-компаније током пробног лета исписао је на небу поруку "И'м боред" ("Досадно ми је"), што је забележено путем сервиса Флигхтрадар24. Према подацима Флигхтрадар24, авион компаније Равенаир летео је око… »
'Досадно ми је': Необична порука пилота на небу

BBC News пре 9 сати
Путању су приметили корисници апликације за праћење летова. Корисници специјализоване апликације за праћење летова 11. јула су сведочили необичној путањи малог авиона изнад Британије. Пилот лаког авиона је током двочасовног… »
‘Досадно ми је’: Необична порука пилота на небу

Јужне вести пре 9 сати
флигхтрадар24 Корисници специјализоване апликације за праћење летова 11. јула су сведочили необичној путањи малог авиона изнад Британије. Пилот лаког авиона је током двочасовног пробног лета исписао на небу ‘Досадно ми је’, а… »

Данас пре 9 сати
Корисници специјализоване апликације за праћење летова 11. јула су сведочили необичној путањи малог авиона изнад Британије. Пилот лаког авиона је током двочасовног пробног лета исписао на небу ‘Досадно ми је’, а то се појавило… »

Радио 021 пре 9 сати
Путању су приметили корисници апликације за праћење летова. Додај 021.рс као главни извор на Гоогле-у. флигхтрадар24 Корисници специјализоване апликације за праћење летова 11. јула су сведочили необичној путањи малог авиона… »
Пилот на небу авионом исписао поруку "досадно ми је"

Пилот на небу авионом исписао поруку "досадно ми је"

Радио 021 пре 10 сати
Пилот лаког авиона "исписао" је путањом свог лета поруку "досадно ми је" током двочасовног пробног лета у Британији. Додај 021.рс као главни извор на Гоогле-у. Авион Рејвенера полетео је из Ливерпула пре него што је летео око… »
Пилот се досађивао током лета, па "исписао" необичну поруку на небу: Снимак насмејао свет

Пилот се досађивао током лета, па "исписао" необичну поруку на небу: Снимак насмејао свет

Телеграф пре 11 сати
Тестирао летелицу. Пилот лаког авиона у Британији одлучио је да "досадни" пробни лет претвори у уметност на небу. Током двочасовног лета, "исписао" је необичну поруку изнад регија око полуострва Вирал, Чешира и Северног Велса… »
Зашто пилоти на небу исписују "досадно ми је"

Зашто пилоти на небу исписују "досадно ми је"

РТС пре 12 сати
Током рутинских пробних летова, неки пилоти проналазе необичан начин да се изборе са монотонијом – исписивањем порука на небу, видљивих само на радарским системима. Иако редак, овај феномен је постао глобалан, а поруке често… »
"Досадно ми је“: Пилот у Британији авионом „исписао“ поруку на небу

"Досадно ми је“: Пилот у Британији авионом „исписао“ поруку на небу

Еуроневс пре 13 сати
Пилот лаког авиона "исписао" је путањом свог лета поруку "досадно ми је" током двочасовног пробног лета у Британији. Авион Рејвенера полетео је из Ливерпула пре него што је летео око полуострва Вирал, Чешира и Северног Велса… »
Пилот „исписао” несвакидашњу поруку у ваздуху, уместо казне добио слободан дан

Пилот „исписао” несвакидашњу поруку у ваздуху, уместо казне добио слободан дан

Политика пре 13 сати
Мало се заиграо током двочасовног пробног лета у Британији. Пилот лаког авиона „исписао” је путањом свог лета поруку „досадно ми је" током двочасовног пробног лета у Британији. Авион Рејвенера полетео је из Ливерпула пре него… »
Пилот авионом "исписао" поруку "Досадно ми је": Прича за рубрику веровали или не (фото)

Пилот авионом "исписао" поруку "Досадно ми је": Прича за рубрику веровали или не (фото)

Вечерње новости пре 14 сати
ПИЛОТ лаког авиона "исписао" је путањом свог лета поруку "досадно ми је" током двочасовног пробног лета у Британији. Фото: Принтскрин/флигхтрадар24 Авион Рејвенера полетео је из Ливерпула пре него што је летео око полуострва… »

Вести дана »