Povezane vesti

Darinka Raič (87) nestala 7. jula u Novom Sadu (FOTO)

Darinka Raič (87) nestala 7. jula u Novom Sadu (FOTO)

Moj Novi Sad pre 1 dan
Njena unuka objavljuje apele na društvenim mrežama i moli sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju da kontaktiraju nju ili policiju. – Nestala je moja baba Darinka Raič, ima 87 godina i živi u Novom Sadu. Nestala je u ponedeljak. Izašla je u šetnju… »
Nestala baka Darinka (87) iz Novog Sada: Razdvojila se od supruga posle izlaska iz pekare i od tada joj nema traga

Nestala baka Darinka (87) iz Novog Sada: Razdvojila se od supruga posle izlaska iz pekare i od tada joj nema traga

Mondo pre 1 dan
Nestala je baka Darinka Raić (87) iz Novog Sada. Njena unuka objavljuje apele na društvenim mrežama i moli sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju da kontaktiraju nju ili policiju. " Nestala je moja baba Darinka Raič, ima 87 godina i živi u Novom… »
Traži se Mira Aćimović (64): Nestala pre pet dana u Beogradu - ako je vidite, hitno pozovite policiju

Traži se Mira Aćimović (64): Nestala pre pet dana u Beogradu - ako je vidite, hitno pozovite policiju

Telegraf pre 1 dan
Šezdesetčetvorogodišnja Mira Aćimović iz mesta Progar kod Surčina nestala je u četvrtak, 9. jula i od tada joj se gubi svaki trag. Prema rečima porodice, Mira je u toku dana izašla iz porodične kuće i uputila se u nepoznatom pravcu. Posebnu zabrinutost… »

Vesti dana »