Povezane vesti

Političar iz Niša, sa juga Srbije, dobio pretnje zbog odavanja pošte u Potočarima

Političar iz Niša, sa juga Srbije, dobio pretnje zbog odavanja pošte u Potočarima

Slobodna Evropa pre 4 sati
Političar iz Niša, sa juga Srbije, Dragoslav Ćirković dobio je pretnje nakon posete Potočarima i odavanja pošte žrtvama genocida. U Potočarima je 11. jula obeležena 31. godišnjica od genocida koji su snage Vojske Republike Srpske počinile na više od… »
Niški političar: Dobio sam pretnje zbog odavanja počasti žrtvama u Srebrenici

Niški političar: Dobio sam pretnje zbog odavanja počasti žrtvama u Srebrenici

N1 Info pre 7 sati
Kopredsednik grupe građana "Niš, moj grad" i nekadašnji predsednik niške opštine Medijana Dragoslav Ćirković, dobio je brojne uvrede i pretnje nakon što je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako ostavlja cvet na spomenik žrtvama u Memorijalnom centru… »
Uvrede i pretnje kopredsedniku grupe građana iz Niša zbog odavanja pošte žrtvama u Srebrenici

Uvrede i pretnje kopredsedniku grupe građana iz Niša zbog odavanja pošte žrtvama u Srebrenici

Insajder pre 7 sati
Kopredsednik Grupe građana "Niš, moj grad" Dragoslav Ćirković objavio je danas da je meta uvreda, govora mržnje i pretnji sa društvenih mreža, pošto je u Potočarima 11. jula odao poštu žrtvama genocida u Srebrenici. Foto: Srđan Ilić Ćirković je, na… »
Niškom političaru pretili jer se poklonio žrtvama u Srebrenici

Niškom političaru pretili jer se poklonio žrtvama u Srebrenici

Medijska kutija pre 7 sati
Kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad”, Dragoslav Ćirković, inače bivši dugogodišnji predsednik opštine Medijana, saopštio je da primio uvrede i pretnje nakon što je 11. Jula objavio fotografiju na kojoj se vidi kako polaže ružu na spomenik žrtvama u… »
"Spominjani su moja pokojna majka, deca i da sam izdajnik": Niški političar odao počast žrtvama u Srebrenici, pa dobio pretnje…

"Spominjani su moja pokojna majka, deca i da sam izdajnik": Niški političar odao počast žrtvama u Srebrenici, pa dobio pretnje…

Nova pre 7 sati
Kopredsednik grupe građana "Niš, moj grad" i nekadašnji predsednik niške opštine Medijana Dragoslav Ćirković, dobio je brojne uvrede i pretnje nakon što je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako ostavlja cvet na spomenik žrtvama u Memorijalnom centru… »
Političaru iz Niša Dragoslavu Ćirkoviću prete zbog cveća na spomeniku u Srebrenici

Političaru iz Niša Dragoslavu Ćirkoviću prete zbog cveća na spomeniku u Srebrenici

Jugmedia pre 8 sati
Dragoslav Ćirković, kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, dobio je uvrede i pretnje nakon što je 11. jula, na 31. godišnjicu pogroma u Srebrenici, objavio fotografiju na kojoj polaže cvet na spomenik žrtvama u… »
Niški političar Dragoslav Ćirković dobio pretnje zbog fotografije o polaganju cveta na spomenik u Srebrenici

Niški političar Dragoslav Ćirković dobio pretnje zbog fotografije o polaganju cveta na spomenik u Srebrenici

Danas pre 10 sati
Dragoslav Ćirković, kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“, koja okuplja 18 udruženja i pokreta, dobio je uvrede i pretnje nakon što je 11. jula, na 31. godišnjicu pogroma u Srebrenici, objavio fotografiju na kojoj polaže cvet na spomenik žrtvama u… »
Dragoslav Ćirković dobio pretnje zbog fotografije o polaganju cveta na spomenik u Srebrenici

Dragoslav Ćirković dobio pretnje zbog fotografije o polaganju cveta na spomenik u Srebrenici

Naissus info pre 10 sati
Dragoslav Ćirković, kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“, saopštio je da je nakon objave fotografije iz Memorijalnog centra u Potočarima, gde je odao poštu žrtvama Srebrenice, bio izložen brojnim uvredama i pretnjama na društvenim mrežama. Ćirković… »

Vesti dana »