Povezane vesti
Maradona mlađi pred derbi Argentine i Engleske: „Ovo nije obična utakmica, nikada neće biti“
Dnevnik 14.07.2026
Polufinale Svetskog prvenstva između Argentine i Engleske daleko je više od obične fudbalske utakmice, smatra Dijego Maradona mlađi. Sin legendarnog Argentinca podsetio je na istorijsko rivalstvo dve selekcije i poručio da njegov otac ovaj duel nikada ne… »
"Ovo je moglo da bude finale!" Selektor Španije najavio brutalnu borbu protiv Francuske
Kurir 14.07.2026
Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici polufinala Svetskog prvenstva protiv Francuske mora da bude oprezna, da ne pravi greške i tako daje protivniku šanse. "To je izuzetno zahtevna… »
De la Fuente: Moramo i dalje da napredujemo
Sport klub 14.07.2026
Selektor fudbalera Španije Luis De la Fuente je rekao da će ključ biti da njegova ekipa i dalje napreuje na Svetskom prvenstvu. Trener španske selekcije je najpre dobio pitanje o tome da je Španija favorit na Svetskom prvenstvu. On je međutim odmah želeo… »
Gori Dalas! Selektor Španije zna kako protiv Francuza
Večernje novosti 14.07.2026
Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis de la Fuente rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici polufinala Svetskog prvenstva protiv Francuske mora da bude oprezna, da ne pravi greške i tako daje protivniku šanse. Foto: AP Photo/Marcio… »
De la Fuente: Moramo da budemo oprezni, da ne pravimo greške
Radio sto plus 14.07.2026
“To je izuzetno zahtevna utakmica. To je polufinale. Rekao sam već da bi ovo moglo da bude i finale Svetskog prvenstva, ali sa druge strane, i meč između Argentine i Engleske bi bila još jedno finale. Mi smo četiri najbolje plasirane selekcije na Fifa… »
Vesti dana »
(BLOG) "Ustav na cilju": Studenti biciklisti dočekani u Kragujevcu, bakljada pristalica SNS posle skupa
N1 Info pre 8 minutajoš 26 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Danas pre 4 satijoš 27 povezanih
Preminuo Milan Panić, biznismen i nekadašnji premijer SR Jugoslavije
SEEbiz pre 4 satijoš 36 povezanih