Povezane vesti

Bio sam srećan u Partizanu, Obradović otkrio detalje o prelasku u PAO: Seli smo, razgovarali...

Bio sam srećan u Partizanu, Obradović otkrio detalje o prelasku u PAO: Seli smo, razgovarali...

Dnevnik pre 57 minuta
Srpski košarkaški trener Željko Obradović govorio je o ponovnom dolasku na klupu Panatinaikosa. U intervjuu za grčki „OnSports“ najtrofejniji evropski stručnjak osvrnuo se na povratak u PAO s kojim je postigao velike uspehe i posle 13 godina ponovo… »
ŽOC otkrio detalje o prelasku u PAO: "Bio sam u Partizanu mnogo srećan" VIDEO

ŽOC otkrio detalje o prelasku u PAO: "Bio sam u Partizanu mnogo srećan" VIDEO

B92 pre 1 sat
Željko Obradović će od naredne sezone ponovo sedeti na klupi Panatinaikosa, a sada je prvi put govorio od povratka u klub sa kojim je ispisao istoriju evropske košarke. Najtrofejniji trener Evrope vratio se u Atinu posle 14 godina, a prethodnih dana… »
"Bio sam srećan u Partizanu, nisam razmišljao o povratku u Panatinaikos": Obradović otkrio detalje povratka na mesto najvećih…

"Bio sam srećan u Partizanu, nisam razmišljao o povratku u Panatinaikos": Obradović otkrio detalje povratka na mesto najvećih…

Nova pre 2 sata
Kada se najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke vrati na mesto gde je izgradio svoju najveću imperiju, to nije samo sportska vest – to je tektonski poremećaj. Željko Obradović se ovog leta vratio u svoju drugu kuću posle Partizana, u atinski… »
"Partizan je moj klub, bio sam srećan, ali...": Željko Obradović otkrio kako se vratio u PAO posle 14 godina

"Partizan je moj klub, bio sam srećan, ali...": Željko Obradović otkrio kako se vratio u PAO posle 14 godina

Telegraf pre 2 sata
Najtrofejniji trener Evrope, Željko Obradović, dao je opširan intervju za grčki Onsport.gr, a tom prilikom govorio je o brojnim košarkaškim aktuelnim temama u proteklom periodu. Pored Kongresa trenera Evrolige, dotakao se i njegovog dolaska u… »
Željko Obradović iskren: „Bio sam u Partizanu, bio sam izuzetno srećan tamo, ali…“

Željko Obradović iskren: „Bio sam u Partizanu, bio sam izuzetno srećan tamo, ali…“

Hot sport pre 4 sati
Ime Željka Obradovića zauvek je povezano sa Panatinaikosom, klubom sa kojim je ostvario neke od najvećih uspeha u istoriji evropske košarke. Ipak, kada se pojavila mogućnost njegovog povratka u Atinu, najtrofejniji evropski trener istakao je da o toj… »
Željko Obradović: "Nisam mislio da ću se vratiti, u Partizanu sam bio veoma srećan"

Željko Obradović: "Nisam mislio da ću se vratiti, u Partizanu sam bio veoma srećan"

Mondo pre 3 sata
Bivši trener Partizana Željko Obradović u narednoj sezoni vodiće Panatinaikos, klub sa kojim je nekad pisao stranice istorije Evrolige. Nakon povratka na mesto stare slave, rođeni Čačanin iskoristio je priliku da otkrije kako se ponovo našao u Grčkoj… »
"Nisam razmišljao o povratku, bio sam srećan u Partizanu!" Željko Obradović o dolasku u Panatinaikos

"Nisam razmišljao o povratku, bio sam srećan u Partizanu!" Željko Obradović o dolasku u Panatinaikos

Večernje novosti pre 4 sati
U velikom i iskrenom intervjuu za grčki OnSports u emisiji „The Locker Room“, Željko Obradović pričao je o povratku u Panatinaikos. Aris Oikonomou / AFP / Profimedia Nadali su se u zelenom delu Atine da će se "Žoc" vratiti jednog dana, a sam Obradović… »
Željko: Bio sam srećan u Partizanu, nisam razmišljao o povratku

Željko: Bio sam srećan u Partizanu, nisam razmišljao o povratku

Sport klub pre 5 sati
"Nisam razmišljao u stilu 'vratiću se jednog dana'. Bio sam u Partizanu, bio sam izuzetno srećan tamo", rekao je Željko Obradović u intervjuu za grčki "OnSports". „Ja sam čovek koji donese odluku i živi sa njom. Svom menadžeru i prijatelju sam još u… »

Vesti dana »