Povezane vesti

"Saša Popović me je naterao to da uradim!" Pevač otkrio detalje koje je godinama krio: To neću zaboraviti...

"Saša Popović me je naterao to da uradim!" Pevač otkrio detalje koje je godinama krio: To neću zaboraviti...

Kurir pre 10 sati
Pevač Adil Maksutović davne 2012. godine doživeo je uspeh na "Grandovom" festivalu sa emotivnom baladom "Laku noć", a malo je poznato šta se zapravo dešavalo iza kulisa i kakvu je ulogu u svemu imao Saša Popović! Iako je pesma tada oduševila i publiku i… »
SAŠA POPOVIĆ JE INSISTIRAO DA TO URADIM! Pevač sada otkrio sve!

SAŠA POPOVIĆ JE INSISTIRAO DA TO URADIM! Pevač sada otkrio sve!

Svet & Skandal pre 11 sati
„SAŠA POPOVIĆ JE INSISTIRAO DA TO URADIM, NIPOŠTO NISAM ŽELEO“ Pevač otkrio tajne iza kulisa Grand festivala: „Do kraja života neću zaboraviti njegove reči“ Poznati emotivni vokal ADIL MAKSUTOVIĆ davne 2012. godine ostvario je istorijski uspeh na… »
"Saša Popović me je naterao da to uradim!" Pevač otkrio detalje koje je godinama krio: "To neću zaboraviti."

"Saša Popović me je naterao da to uradim!" Pevač otkrio detalje koje je godinama krio: "To neću zaboraviti."

Telegraf pre 12 sati
Pevač Adil Maksutović prisetio se jednog od najvažnijih trenutaka u svojoj karijeri i otkrio kakvu je ulogu pokojni Saša Popović imao u njegovom uspehu na "Grandovom" festivalu 2012. godine. Iako je emotivna balada "Laku noć" osvojila publiku i stručni… »
"Saša Popović je insistirao da to uradim, nipošto nisam želeo" Pevač otkrio malo poznate detalje: "Do kraja života neću…

"Saša Popović je insistirao da to uradim, nipošto nisam želeo" Pevač otkrio malo poznate detalje: "Do kraja života neću…

Blic pre 13 sati
Popovićeve reči su Adilu dale snagu da ipak nastupi i osvoji nagrade žirija i publike. Voditeljka Vesna Milanović podelila je anegdotu o Popovićevoj veri u pesmu i uspeh odmah nakon festivala. Pevač Adil Maksutović davne 2012. godine doživeo je uspeh na… »

Vesti dana »