Povezane vesti
"Ponovo sam učila da hodam..." Poznata pevačica bila vezana za krevet, progovorila o zdravlju, bivšim partnerima: Jedva sam se…
Kurir pre 20 sati
Pevačica Maja Marijana bila je nekoliko meseci u medijskoj ilegali zbog povrede noge, ali se na velika vrata vratila sa singlom “Dobar dasa”, a u intervjuu za medije je otvoreno govorila o karijeri, privatnom životu, ćerkama, bivšem suprugu sa kojim se… »
"Ponovo sam učila da hodam": Maja Marijana šest meseci bila vezana za krevet, progovorila o zdravlju, bivšim partnerima i…
Blic pre 22 sata
Naglasila je važnost samostalnosti, brige o sebi i svojim ćerkama, kao i dobrih odnosa sa bivšim suprugom zbog dece. Izjavila je da joj muškarac nije potreban, da je sama sebi oslonac i ispunjena svojim životom i porodicom. Pevačica Maja Marijana bila je… »
"Ponovo sam učila da hodam" Pevačica (53) se zbog povrede povukla sa scene, sada otkrila detalje borbe
Telegraf pre 21 sat
Pevačica Maja Marijana bila je nekoliko meseci u medijskoj ilegali zbog povrede noge, a sada je progovorila o periodu koji je iza nje. Maja je imala povredu skočnog zgloba, zbog čega je morala gotovo šest meseci da miruje, kako bi se u potpunosti… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Vazdušni udari i blokada Ormuskog moreuza
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 43 povezane
Tužilaštvo za Insajder o slučaju napada na Arsenijevića: Podnet zahtev za prekršajni postupak
Insajder pre 1 satjoš 14 povezanih
Broj zaključenih brakova se u Srbiji smanjuje iz godine u godinu
Vreme pre 10 minutajoš 20 povezanih