Povezane vesti
Koković: U goste nam dolazi krem evropskog fudbala
Sport klub pre 22 dana
Šef stručnog štaba Železničara Radomir Koković razgovarao je sa predstavnicima medija uoči početka nove fudbalske sezone. Pred ekipom iz Pančeva su važnih nedelju dana. Prvo će u petak dočekati Radnički iz Niša u utakmici koja otvara novu sezonu… »
Koković iskren pred početak nove sezone: "Gde je bila euforija? U našoj javnosti je to ispraćeno..."
Telegraf pre 22 dana
Fudbaleri pančevačkog Železničara privode kraju pripreme i spremno dočekuju početak nove sezone, koji ih očekuje već u petak, kada će se sastati sa niškim Radničkim u Pančevu (20.00). Upravo tim povodom, u Pančevu je upriličen i medijski dan, a tom… »
Koković: "U goste nam dolazi krem evropskog fudbala" VIDEO
B92 pre 22 dana
Trener Železničara Radomir Koković govorio je za medije uoči početka nove sezone. Tim iz Pančeva se suočio sa odlascima igrača, od kojih živi, kako tvrdi trener Koković. "Mi kao razvojni klub i klub koji živi od transfera mora da se pomiri sa tim da će… »
"Dolazi nam krem evropskog fudbala u goste!" Trener Železničara iz Pančeva Radomir Koković uoči meča sa Bragom
Večernje novosti pre 22 dana
Trener Železničara Radomir Koković govorio je za medije uoči me;a sa Bragom kao i početka nove sezone u Superligi Srbije. FOTO: Bane T. Stojanovic/ATAImages Tim iz Pančeva se suočio sa odlascima igrača, od kojih živi, kako tvrdi trener Koković. "Mi kao… »
Vesti dana »
Iran postigao dogovor sa Omanom o plovidbi kroz Ormuski moreuz
Bloomberg Adria pre 54 minutajoš 20 povezanih
Tropska noć prešla u jutarnji "pakao": U Beogradu već skoro 30 stepeni, pred nama najvreliji dan
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
Profesor FDU pretučen u centru Beograda: „Udarali su me metalnom stolicom“
Luftika pre 39 minutajoš 9 povezanih
Nezapamćen prizor na granici sa Crnom Gorom: Srbi krenuli na more, a kad su stigli na prelaz, ostali u šoku!
Telegraf pre 24 minutajoš 12 povezanih