Povezane vesti
Hanter Bajden otvorio dušu: Ukrajina je političko „zmijsko gnezdo“
Sputnik 14.07.2026
Hanter Bajden priznao je da je potcenio političku situaciju u Ukrajini kada je prihvatio ponudu da postane član upravnog odbora ukrajinske gasne kompanije Burisma. „Bio sam neverovatno naivan i nisam shvatao kakvo je političko zmijsko gnezdo Ukrajina… »
Hanter Bajden: Ukrajina je političko zmijsko gnezdo, napravio sam ogromnu grešku zbog miliona
Politika 14.07.2026
Sin bivšeg američkog predsednika kaže da je bio naivan kada je prihvatio mesto u „Burizmi“ i priznaje da nije sagledao sve političke posledice. Hanter Bajden, sin bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena, izneo je priznanje koje je… »
"Bio sam neverovatno naivan" Hanter Bajden: Ukrajina je političko "zmijsko gnezdo"
Večernje novosti 14.07.2026
HANTER Bajden, sin bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena, izjavio je da je bio neverovatno naivan kada je prihvatio mesto u upravnom odboru ukrajinske kompanije "Burizma", jer je potcenio koliko je Ukrajina, kako je rekao… »
Vesti dana »
"Strašan nemar"! Zelenski uputio kritike posle ruskog napada kod Kijeva: Skladište municije nikako nije smelo da se nalazi u neposrednoj blizini ljudi!
Kurir pre 5 minutajoš 39 povezanih
Preživeli u Nepalu i Kini stižu do sigurnih područja dok se čekaju vesti o oko 3.000 nestalih
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
Haker osumnjičen za napade na FSS i RFZO: VJT traži pritvor zbog opasnosti od novih napada
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
„Prišla je grupa osoba u crnim majicama i počela da nas udara“: Aktivista o incidentu pred SNS miting u Užicu
Insajder pre 14 minutajoš 49 povezanih
Ministar finansija: Za obnovu u Nepalu od razornih poplava potrebne više od četiri milijarde dolara
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih