Povezane vesti
Hanter Bajden otvorio dušu: Ukrajina je političko „zmijsko gnezdo“
Sputnik pre 20 dana
Hanter Bajden priznao je da je potcenio političku situaciju u Ukrajini kada je prihvatio ponudu da postane član upravnog odbora ukrajinske gasne kompanije Burisma. „Bio sam neverovatno naivan i nisam shvatao kakvo je političko zmijsko gnezdo Ukrajina… »
Hanter Bajden: Ukrajina je političko zmijsko gnezdo, napravio sam ogromnu grešku zbog miliona
Politika pre 20 dana
Sin bivšeg američkog predsednika kaže da je bio naivan kada je prihvatio mesto u „Burizmi“ i priznaje da nije sagledao sve političke posledice. Hanter Bajden, sin bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena, izneo je priznanje koje je… »
"Bio sam neverovatno naivan" Hanter Bajden: Ukrajina je političko "zmijsko gnezdo"
Večernje novosti pre 21 dana
HANTER Bajden, sin bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena, izjavio je da je bio neverovatno naivan kada je prihvatio mesto u upravnom odboru ukrajinske kompanije "Burizma", jer je potcenio koliko je Ukrajina, kako je rekao… »
Vesti dana »
Počela sedma runda pregovora Libana i Izraela u Rimu; Besent: Dogovor oko Ormuza danas ili sutra
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih
Hidrogeolog Stevanović: Dunav nizak zbog malih padavina, a isparenje vode kao u Africi
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
"Videla sam ljude kako gaze preko mrtvih" Alarm u Evropi, u Briselu sazvan krizni sastanak! Svi čekaju odluku!
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
Udruženja za zaštitu životinja traže povlačenje Nactra zakona o dobrobiti životinja
Serbian News Media pre 6 satijoš 8 povezanih
Godišnjica „Oluje“ prilika za režim da zloupotrebi nacionalnu tragediju
Mašina pre 58 minutajoš 116 povezanih