Povezane vesti
Hanter Bajden otvorio dušu: Ukrajina je političko „zmijsko gnezdo“
Sputnik pre 16 sati
Hanter Bajden priznao je da je potcenio političku situaciju u Ukrajini kada je prihvatio ponudu da postane član upravnog odbora ukrajinske gasne kompanije Burisma. „Bio sam neverovatno naivan i nisam shvatao kakvo je političko zmijsko gnezdo Ukrajina… »
Hanter Bajden: Ukrajina je političko zmijsko gnezdo, napravio sam ogromnu grešku zbog miliona
Politika pre 17 sati
Sin bivšeg američkog predsednika kaže da je bio naivan kada je prihvatio mesto u „Burizmi“ i priznaje da nije sagledao sve političke posledice. Hanter Bajden, sin bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena, izneo je priznanje koje je… »
"Bio sam neverovatno naivan" Hanter Bajden: Ukrajina je političko "zmijsko gnezdo"
Večernje novosti pre 18 sati
HANTER Bajden, sin bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena, izjavio je da je bio neverovatno naivan kada je prihvatio mesto u upravnom odboru ukrajinske kompanije "Burizma", jer je potcenio koliko je Ukrajina, kako je rekao… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Vazdušni udari i blokada Ormuskog moreuza
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Sunčano i toplo uz lokalne pljuskove
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 29 povezanih
Advokat Vladimira Arsenijevića: Napadači priznali da su napali pisca, ali je tužilac procenio da nema krivičnog dela
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 11 povezanih
Blagi oporavak tržišta rada u Srbiji u prvoj polovini 2026. godine
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 19 povezanih