Povezane vesti

Hanter Bajden otvorio dušu: Ukrajina je političko „zmijsko gnezdo“

Hanter Bajden otvorio dušu: Ukrajina je političko „zmijsko gnezdo“

Sputnik 14.07.2026
Hanter Bajden priznao je da je potcenio političku situaciju u Ukrajini kada je prihvatio ponudu da postane član upravnog odbora ukrajinske gasne kompanije Burisma. „Bio sam neverovatno naivan i nisam shvatao kakvo je političko zmijsko gnezdo Ukrajina… »
Hanter Bajden: Ukrajina je političko zmijsko gnezdo, napravio sam ogromnu grešku zbog miliona

Hanter Bajden: Ukrajina je političko zmijsko gnezdo, napravio sam ogromnu grešku zbog miliona

Politika 14.07.2026
Sin bivšeg američkog predsednika kaže da je bio naivan kada je prihvatio mesto u „Burizmi“ i priznaje da nije sagledao sve političke posledice. Hanter Bajden, sin bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena, izneo je priznanje koje je… »
"Bio sam neverovatno naivan" Hanter Bajden: Ukrajina je političko "zmijsko gnezdo"

"Bio sam neverovatno naivan" Hanter Bajden: Ukrajina je političko "zmijsko gnezdo"

Večernje novosti 14.07.2026
HANTER Bajden, sin bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena, izjavio je da je bio neverovatno naivan kada je prihvatio mesto u upravnom odboru ukrajinske kompanije "Burizma", jer je potcenio koliko je Ukrajina, kako je rekao… »

Vesti dana »